Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Sníte o nové koupelně? Víme, na co se zaměřit

6. června 2022 | 00:00
Prezentace klienta |

Pokud, uvažujete o rekonstrukci koupelny, nepodceňujte výběr podlahy. Ta bude čelit kapkám vody, a musí být proto odolná. Poslední dobou jsou populární tzv. lité podlahy.

Lité podlahy se rychle stávají novým trendem ve stavebnictví. Oproti tradiční dlažbě má tento typ podlah spoustu výhod, jako je například optimální tepelná vodivost. Tím povrch maximalizuje potenciál podlahového topení a ušetří i pár korun za elektřinu, či plyn. Na první pohled se lité podlahy mohou zdát chladné, nicméně opak je pravdou. Vůbec nestudí, a navíc jsou velmi příjemné na dotek bosou nohou. Jelikož nemají ani spáry, stává se jejich úklid, oproti dlážděným povrchům, velmi snadný. Podlaha drží dlouhodobě stálý tvar, je tlustá zhruba 2 mm a při aplikaci není nutné bourání staré podlahové nášlapná vrstvy, jelikož ji lze pokládat na většinu povrchů (např. beton, cementové stěrky, cementové potěry, dlažba apod.).

Autor: TOPSTONE s.r.o.

Moderní design koupelen

Mezi ambasadory litých podlah patří firma TopStone. Svou popularitu nezískaly jen díky svým skvělým parametrům a odolnosti. Dojem udělají i svým moderním designem. Firma nabízí několik barevných variant, které lze navíc jakkoliv upravovat, takže zapadnou do jakéhokoliv typu koupelny. Lité podlahy do koupelen nabízí firma TopStone ve dvou variantách, a to ve variantě Original – tvrdá epoxidová podlaha nebo ve variantě Flexi – měkká polyuretanová podlaha. Tyto podlahoviny jsou kryty finálním speciálním polyuretanovým lakem, který má vysokou mechanickou a chemickou odolnost.

TopStone se podlahami zabývá už přes 25 let a za tu dobu ve vlastních laboratořích jejich technologii vyladili k dokonalosti.

Autor: TOPSTONE s.r.o.

Autor: TOPSTONE s.r.o.

Video se připravuje ...