Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Víme, co letí! Dopřejte svým dětem a vnoučatům stylové oblečení, které vynikne

Video se připravuje ...
.
VIDEO: Martin Mol
12. dubna 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaro je tady a s ním i každoroční obměna šatníku vašich ratolestí. Pokud hledáte oblečení, které je nejen z odolného a kvalitního materiálu, ale také šetrné k planetě, máme pro vás skvělý tip! V nové kolekci britské značky F&F najdete nápadité kousky pro každou příležitost, ze kterých budou vaše děti nadšené.

Chladné dny jsou za námi, a tak nadešel čas na zbrusu novou výbavu pro vaše nejmenší. V jarní kolekci F&F najdete parádní kousky z kvalitních materiálů, ve kterých se vaše děti budou cítit skvěle. Kromě oblečení ze 100% bavlny je v nabídce řada oděvů z organické bavlny, která dětem poskytne naprostý komfort a navíc šetří přírodu.

Oblečení je pohodlné, ale žádnou nudu nečekejte. Děti přece milují barvy, vzory a oblečení je prostě musí bavit. Vše zakoupíte v síti prodejen Tesco za bezkonkurenční ceny.

Paráda pro malé princezny

Veselé odstíny patří k jaru. V nové kolekci si malé parádnice jistě oblíbí broskvovou, citrónově žlutou a lososovou. Těšit se můžou také na různé vzory kytiček, zvířátek a srdíček či na oblíbené postavičky.

TIP: Kombinujte s oversize svetříky nebo denimem a trumfy máte v rukávu!

Baby dívčí set s jednorožcem, 100% bavlna Cena: 149 Kč
Autor: F&F

Zbojníci tělem i duší

Pro malé nezbedy a raubíře je v kolekci připravena řada kousků. Nemusíte se bát divoké přírody, dobrodružství ani prodřených kolen. Maskáčové teplákovky, neonové prvky a hlavně funkční záplaty na loktech a kolenou nadchnou nejen malé zbojníky, ale určitě i vás.

TIP: Nebojte se kombinovat více barev i materiálů. Sportovní oblečení je nejen in, ale také k sobě perfektně sedí.

Chlapecký set s potiskem, organická bavlna Cena: 399 Kč
Autor: F&F

Móda pro pokročilé

Máte starší děti? Pořiďte jim cool oblečení, které v jejich věku letí. V F&F si určitě přijdou na své. Džínové kraťasy, bundy či šaty jsou sázkou na jistotu. Kromě toho jistě oceníte i pohodlné domácí oblečení či kvalitní bavlněná trička.

TIP: Nechte to na nich. Sami víte, jak to dopadlo, když vám máma v tomto věku vybírala oblečení. U této kolekce se nemusíte bát, že sáhnou vedle. 

Dívčí černé kalhoty s páskem, organická bavlna Cena: 399 Kč
Autor: F&F

Myslíme na přírodu

V dětské kolekci F&F najdete čím dál více kousků z organické bavlny. Ta je nejen příjemnější na dotek, ale také má vyšší stupeň prodyšnosti. Kromě toho vzniká způsobem šetrným k přírodě a přispívá k udržitelnosti zdrojů.

Oblečení zakoupíte v obchodní síti Tesco. Více informací najdete ZDE.