Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Skinny, boyfriend nebo mom - jaké džíny budou na jaře v módě?

25. března 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Jaké džíny budou a jaře v módě? Volné, rovné, široké, dlouhé, lehké, s obnošeným vzhledem. Pokud jde o džínovinu, budou módní střihy jako skinny, boyfriend, či mom, ale i další modely. Podívejte se na žhavé módní trendy pro tuto jarní sezónu.

Skinny džíny jsou již klasikou

Které modely džín si vybrat na jaro? Mezi nejpopulárnější modely patří skinny džíny. Tento typ džín se dlouhodobě těší neutuchající popularitě a je doporučován pro různé typy ženských postav. Skinny džíny se hodí proporcionální postavě přesýpacích hodin. V tomto případě doporučujeme modely s pravidelným střihem. Naopak, pokud máte dlouhé nohy a úzké boky, zvolte model s nízkým pasem. Skinny také vypadají skvěle na nadýchanějších postavách. Pro větší boky a stehna zvolte úzké džíny vyrobené ze strečového materiálu a dávejte pozor, abyste nezvolili příliš malou velikost, protože látka se bude zařezávat do těla a vytvoří viditelné záhyby. Ikonické úzké skinny džíny jsou klasikou. Černá, džínová a bílá - každý model vypadá fenomenálně a tvoří základ úspěšného stylingu. Stačí je sladit s volným svetrem, elegantní košilí a dokonce s obyčejným bílým topem. K tomu se hodí doplňky v podobě maxi náušnic, zlatého řetízku nebo barevného šálu.

Autor: EOBUWIE.PL

Populární mom džíny

Módní dámské kalhoty této sezóny jsou volné a pohodlné. Volné, vzdušné džíny pro ženy, ale s mužským střihem, kombinujte s ultra ženskými botami s malými podpatky, zvolte lesklé pruhy a velké kabelky. Měli byste také zvolit modely s vysokým pasem nebo se zvýrazněným pasem.

Dámské i pánské džíny jsou velmi oblíbenou klasikou, kdy prošly zkouškou času a vrátily se v nové verzi. Módní dámské džíny, které si čas od času získají srdce žen po celém světě jsou například mom jeans nebo boyfriendy. Hodí se snad ke všemu a nosí je téměř každá, ale jen některé ženy v nich vypadají opravdu dobře. Vysoký pas, zaoblené boky a široké nohy v oblasti stehen dělají mom džíny perfektně padnoucí na štíhlou, chlapeckou postavu. To ale neznamená, že byste se jich měla vzdát. Vyberte si tyto džíny na jaro v odstínech modré, bílé, béžové, růžové a akvamarínové. Mohou mít v pase spoustu záhybů a šikmé kapsy ve stylu chino.

Boyfriendy – kalhoty jako od přítele

Džíny Boyfriend zaujmou svou agresivitou a pohodlím. Ačkoli byly dříve spojeny pouze se sportovními stylizacemi, nyní také ukazují měkčí tvář. Tyto džíny jsou díky širším, ale rovným nohavicím velmi pohodlné, vypadají dobře na každé postavě. Kombinujte je tedy s bílou košilí, elegantní halenkou nebo vysokými podpatky a uvidíte, že je wow efekt zaručen. Se začátkem jara a ještě chladnějšími dny je můžete kombinovat s jednoduchými klasickými kabáty po kolena nebo maxi kabáty. Volnější top, snížený rozkrok a přizpůsobené nohy velmi dobře ladí se siluetou s dlouhými, štíhlými nohami. Džíny Boyfriend jsou skvělé jako každodenní kalhoty, pro pohodlné mikiny a barevná trička. Nabídka dámských i pánských džín je skutečně pestrá. Pořiďte svému partnerovi pánské džíny na modivo.cz.