Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Začněte od podlahy

22. března 2021 | 00:00
Prezentace klienta |

Málokdo si užívá uklízení opravdu od srdce. Ale obecně platí, že čím méně času s ním strávíte, tím lépe. S vychytávkami od Viledy to půjde jedna báseň!

Zapomeňte na hadr

Vytírání podlahy nemusí být jenom řehole, u které trpíte vy i vaše záda. Když máte správný systém a dobrý mop, půjde vám vše hezky od ruky. Začněte tím, že vyluxujete. Zbavíte se tak drobků a chuchvalců prachu, které by vás pak jenom zdržovaly. Hadr a smeták odložte do kouta, vy si zasloužíte něco lepšího. Kvalitní mop zajistí dokonalou čistotu.

Autor: Vileda

Existuje technika vytírání

Asi jste až doteď vytírali tradičně à la luxování. Ale s mopem musíte zacházet trochu jinak. Vytírejte v osmičkách. Tak nejlépe posbíráte všechnu špínu. Mycí prostředek si pořiďte podle typu podlahy a dávkujte ho v doporučeném množství. Jedině tak dosáhnete nejlepších výsledků.

Autor: Vileda

Pomocník k nezaplacení

Plochý mop VILEDA 1.2 Spray Max má v sobě zabudovanou nádržku na vodu, takže s sebou nemusíte vláčet kbelík. Oboustranný mycí návlek zaručí umytí až dvojnásobné plochy na jeden zátah. Mikrovlákna odstraní bakterie z povrchu pouze pomocí vody a zachytí více než 99 % bakterií a virů*. Mop je lehký, skladný a usnadní vám péči o váš domov.

Autor: Vileda

*Výzkum proveden nezávislým a akreditovaným institutem pro mikrobiologii a imunologii. Odstraňuje bakterie E.coli, zlatého stafylokoka a bovinní koronavirus z dřevěných podlah a keramických dlaždic, testováno externí laboratoří. Více informací zde.