Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Meghan Markle 20x jinak. Tenhle pohodlný styl si oblíbíte!

18. května 2020 | 06:00

Jelikož se Meghan a princ Harry rozloučili s funkcemi předních členů britské královské rodiny, nemusí svůj šatník podrobovat striktní královské etiketě. Ležérní styl vévodkyně ze Sussexu nosila i dříve. Nyní si ho ale určitě užívá o něco více. Nebojí se vyjít ve volných kalhotách s nižším sedem, triku a teniskách.

Meghan Markle formální, královským protokolem schválené outfity velmi slušely. Kalhotovými nebo sukňovými kostýmky počínaje, dlouhými společenskými róbami konče. Meghan ale ráda trošku vybočovala i v době, kdy se měla držet přísných pravidel, a klidně volila uvolněnou, pohodlnou, ale stále stylovou módu. Vše z konfekce, co si kdy oblékla, se zákonitě ihned vyprodalo. Není divu, bývalá herečka má totiž přirozený šarm, eleganci a v módě se opravdu vyzná!

Podívejte se na fotogalerii ležérního stylu v podání Meghan!

Jejím základním oděvem je bezpochyby bílá košile, jejíž dlouhé rukávy nosí vždy ohrnuté k loktům. První dva knoflíčky rozepíná, aby se vytvořil vkusný výstřih do V, který prodlouží postavu. A ona se stále může cítit komfortně. Volí k ní převážně skinny džíny, ale jejich barevnost střídá. Vidíme u ní jak světlé typy s lehkým efektním roztržením na koleni, tak i tmavě modré či černé. Tmavovlasá kráska má v oblibě hnědé doplňky, a tak jsou pohodlné hnědé baleríny, velká shopper bag a pásek podobné barvy nedílnou součástí outfitu.

Teplé období nás láká k nošení dlouhých šatů. Nejen ty v maxi délce si Meghan oblíbila, ale zalíbení našla i v košilových šatech. Volí takové barvy, které se hodí k její barvě pleti a pokožce – od bílé přes sytě modrou, khaki až po zelenou. Cizí jí rozhodně není ani vzor proužků, které nosí na dlouhých šatech rovného střihu s občasným vyšším rozparkem. K tomuto ryze ženskému oděvu volí lodičky, ale převážně zavazovací sandálky či espadrilky na klínovém jutovém podpatku. Ty patří letos ke žhavým trendům, vzhledem ke všeobecné inklinaci k přírodním motivům.

Meghan je ale také královnou sak a džísek. Na ty nedá dopustit, když podporuje svou kamarádku Serenu Williams na tribuně při tenisových utkáních nebo když cestuje společně s princem Harrym. I na blazerech nosí vertikální proužky, a pokud má sako v celistvé barvě, proužky vykukují zpod podšívky na ohrnutých rukávech. Basic tričko, jednobarevné kalhoty a baleríny pak doplňují celý look. Ke casual stylu vévodkyně ze Sussexu bezpochyby také patří doplňky v podobě baseballové kšiltovky či přírodního kloboučku lemovaného stuhou, zvonové kalhoty a trenčkoty.

Meghan má krásnou pleť, tudíž přirozený make-up spolu s rozpuštěnými vlasy nebo s vlasy staženými do culíku či ledabylého drdolu přispívá k jejímu navýsost osobitému, uvolněnému stylu.

Autor: Žaneta Podlahová