Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

VIP osobnosti v bílé. Jak ji nosí těhulky, královská Výsost nebo hubené modelky?

15. května 2020 | 06:00

Vhodně zvolené barvy oblečení mohou být vaší silnou zbraní. Emočně ovlivňují pocity okolí, mohou působit agresivně, nebo naopak nevinně, čistě či vznešeně. A to je právě případ bílé barvy. Jak ji slavné krásky kombinují během dne?

Amanda Holden dokazuje, že věk je opravdu jen číslo. Přestože příští rok oslaví kulaté 50. narozeniny, volí hravé outfity, u nichž se nebojí vsadit na mladistvé potisky triček. A bílé tričko je to, oč tu běží. Patří mezi primární základ šatníku a lze ho nekonečně kombinovat. Krásná moderátorka nezklamala jarním lookem ani tentokrát. K basic tričku s nápisem „NICE TOP“ zvolila společenské puntíkaté kalhoty s černým podkladem. Doplňky jako bílá crossbody kabelka na zlatém řemínku a kožené baleríny do špičky totožné barvy celý vzhled vkusně doplnily. Na tričko a bílé boty nedá dopustit, a tak je ráda kombinuje i se saténovou lehkou sukní midi střihu a s černým, nesmrtelným křivákem. Amandě móda není rozhodně cizí!

Modelky jako Gigi Hadid, Hailey Baldwin Bieber, Karlie Kloss nebo návrhářka Victoria Beckham se vzhledem k práci v módním průmyslu v oblékání opravdu vyznají. Gigi Hadid bílou pojala v pánském stylu, kterým rozhodně zabodovala. Bílé oversized sako odkrývající ležérní triko kulatého výstřihu bez potisku zkombinovala s boyfriend džínami tmavé barvy a k nim obula černé kotníkové boty. Drobné doplňky, jako jsou zlaté kroužky v uších, pilotky a pánský zlatý řetízek, dodaly looku tu pravou pečeť pánského stylu. Naopak kolegyně Karlie Kloss vypadala jako křehká, noblesní dáma zahalená do bílého hedvábí. Šaty s délkou pod kolena s jemným rozparkem a rozhalenkou vynikly na její krásné postavě. Šperky byly vybrány s maximálním citem. Jemný zlatý řetízek s drobným medailonkem šel ruku v ruce s vystouplými zlatými knoflíky na šatech. Této kombinaci vzdáváme hold!

Podívejte se do fotogalerie na bílé outfity celebrit!

Hailey Baldwin Bieber vsadila na svou silnou zbraň, kterou jsou její dlouhé hubené nohy. Džínové krátké šortky zvolila k bílé mikině s modrým potiskem. Ty doplnila červenou kabelkou, a vytvořila tak rošťácky svěží outfit. Umí být ale i za éterickou vílu ve světlých krajkových šatech a bílých lodičkách. Opět zvolila krátkou délku. Své krásy si je plně vědoma, a tak se nebojí ukázat své tělo i ve světlých plavkách. Trend mikin si oblíbila i zpěvačka Céline Dion. K této ženě vzhlíží nespočet dam a inspirují se jejím vkusem. I přes ležérní volnou mikinu s kapucí a mom džíny srší sex-appealem.

Volné oděvy volí i novopečené maminky, jako je americká herečka a tanečnice Jenna Dewan. Ta sáhla po delších bílých šatech. Těhulka, hvězda seriálového fenoménu Hra o trůny Sophie Turner vsadila na staré dobré lacláče s bílým trikem a potiskem ikonického červeného vypláznutého jazyku rockové skupiny The Rolling Stones. Kalhoty s laclem jsou obecně mezi celebritami oblíbené a zvolila je i její kolegyně z branže Katie Holmes. Vidíte skvělý příklad toho, že lacláče lichotí ženám v každém věku, ale také ženám různých postav!

Zvon sem, zvon tam. Řeč je o flare jeans, neboli zvonáčích, které častokrát vidíme u Victorie Beckham. Vhodně je doplňuje bílým tričkem či bílou košilí. Tu zvolila i televizní hvězda Kristin Cavallari a doplnila ji hnědými semišovými zvonáči.

Vévodkyně z Cambridge rozšířené kalhoty nenosí, v oblibě naopak má úzké světlé kalhoty a vzdušné halenky. Přidanou hodnotou outfitu byla elegantní výšivka.

Bílé outfity slavných naleznete ve fotogalerii:

Autor: Žaneta Podlahová