Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

6 hlavních pilířů letního šatníku: Tohle nosí Victoria Beckham!

25. května 2020 | 06:00

Victoria Beckham (46) se v módě musela naučit chodit, protože na počátku své kariéry byla známá spíše svými nepříliš sofistikovanými módními výstřelky. A vidíte, dnes o ní nikdo neuvažuje jinak než jako o módní ikoně. Co se od ní můžeme naučit? Každé léto spoléhá na stále stejné kousky! Které to jsou?

Victoriin šatník je postaven na jednoduchých modelech, které jdou snadno kombinovat a z nichž většina nikdy nevyjde z módy. Až na pár módních výstřelků, které si jednou za čas neodpustí, se vždy spoléhá na klasiku.

Victoria si na sebe občas ráda vezme něco jiného, než starou dobrou klasiku a díky tomu nás vždy dokáže překvapit.
Autor: profimedia.cz

Nebylo tomu tak ale vždy, její šatník v minulosti opravdu tak spolehlivě inspirativní nebyl. Bylo vidět, že Victoria se dlouhou dobu hledala, a její modely z minulosti jsou dnes spíš odstrašujícím příkladem a také dokládají fakt, že ne všechno, co letí, je také slušivé a elegantní.

Kromě stylu oblečení často měnila i účesy.
Autor: profimedia.cz

Dnes má vlastní značku a je považována za módní znalkyni. Dokazuje tak, že i styl se dá časem naučit. My se zaměříme na kousky, na které nedá dopustit v letních měsících. Každý rok se k nim vrací, protože zkrátka fungují.

Jedním takovým je bílé tričko v pánském střihu. Oblečete ho ke všemu, a tak se stává naprosto nepostradatelným. Victoria má navíc jeden zvláštní trik, jak z obyčejného bílého trička vykouzlit opravdu zajímavý model. Prostě mu jen ohrne rukávy. To samé dělá i u bílé košile, což je jeden z dalších kousků, které nosí úplně ke všemu. V létě se bez ní nedokáže obejít. Díky ohrnutým rukávům se pak cítí víc uvolněně.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

Victoria miluje široké kalhoty, v létě ale dává přednost šatům a plisovaným sukním. Oba kousky na ní uvidíte v délce do půli lýtek, neboli v midi délce. Její šaty mívají kulatý výstřih, který končí až u krku.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

Pokud se v létě chystá na důležitou schůzku, sáhne stejně jako v dalších ročních obdobích po kostýmku, ale s jednou malou změnou. V létě nosí komplet, který vypadá jako pyžamo. Ten musí být vyroben z hedvábí, protože to vás v létě krásně ochladí.

Všechny outfity doplní černými brýlemi, bez kterých si ji už ani nedokážeme představit, a vůbec nezáleží na roční době, denní hodině nebo počasí. Černé brýle se staly její nepostradatelnou součástí.

Victoria Beckham
Autor: profimedia.cz

V naší fotogalerii najdete letní outfity a také tipy na nákup podle Victorie:

Autor: Markéta Luštincová