Úterý 2. července 2024
Svátek slaví Patricie, zítra Radomír
Oblačno 20°C

6 kousků v šatníku: Na které nedá dopustit Jennifer Aniston?

11. května 2020 | 06:00

Stejně jako jsme milovaly oblečení Rachel Green ze seriálu Přátelé, milujeme i kousky, které obléká její představitelka Jennifer Aniston. Na šest věcí ze své skříně nedá už léta dopustit a má je hned několikrát. Co tvoří základ jejího šatníku?

Možná se vám na první pohled zdá, že její outfity nejsou tak hravé. Má svůj styl, kterého se drží, sází na jistotu několika kousků a díky tomu se jí módní přešlapy vlastně netýkají. Hned několik modelů najdete v jejím šatníku vícekrát.

Jennifer ráda střídá šaty a kalhoty, není tedy vysloveně typ, který by jedno upřednostňoval. Za základ u ní považujeme černé kalhoty, ať už to jsou skinny džíny nebo elegantní volné nohavice, ví, že černé kalhoty může vzít kamkoliv a k čemukoliv. Jen si pokaždé zvolí střih a materiál, který se jí v daný den hodí.

Chybět jí nesmí ani kvalitní sako. Doma má několik černých kousků, v oblibě má ale i bílé a zelené. U sak ráda ohrnuje rukávy, aby probudila jejich neformální stránku. Často na ní uvidíte oversized kousky sahající pod zadek, ale nechybějí jí ani modely v délce do pasu.

U šatů má hned dva oblíbené modely. Jedná se o šaty v midi délce (ta sahá do půlky lýtek). Opět u ní převládají černé modely, ale nevyhýbá se ani vzorům a barvám. Dalším oblíbeným kouskem jsou kožené šaty v mini délce. U všech modelů platí jediné: vždy odhalené paže.

Po většinu roku je také třeba mít nějaký svršek, který se bude hodit téměř ke všemu oblečení. Jennifer si oblíbila dlouhé kabáty. I zde se jí vyplácí jistota v podobě černé nebo béžové barvy. Sofistikovanost přidává střih kabátu, který je jednoduchý, rovný. Délka sahající až po kotníky jí přidává pár centimetrů navíc.

Většinu svých outfitů zakončí crossbody kabelkou. Ví totiž, že je praktická, pohodlná a k jejím outfitům na běžné nošení se prostě skvěle hodí. Její oblíbené oblečení můžete prozkoumat v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová