Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

30 ikonických filmových outfitů Julie Roberts: Tyhle obdivujeme dodnes!

10. května 2020 | 06:00

Julia Roberts (52) je bezesporu jednou z nejslavnějších a zároveň nejkrásnějších hereček všech dob. Dokáže perfektně ztvárnit filmovou roli v dramatu i v romantické komedii. Zřejmě nejznámější postavou, kterou kdy hrála, je role prostitutky Vivian ve filmu Pretty Woman. Skvělých rolí ale měla mnohem víc a bylo by škoda je neznat. Ve kterých filmech nám navíc předvedla i skvělé outfity?

Během své kariéry oblékla Julia Roberts mnoho nezapomenutelných outfitů. A některé z nich jsou aktuální dokonce i dnes. Ať už jsou to svatební šaty z filmu Nevěsta na útěku nebo sexy modely z filmu, který Julii vynesl Oscara: Erin Brockovich. Na všechny nostalgicky vzpomínáme.

Jedním z nejznámějších módních okamžiků v jejích filmech je jednoznačně scéna z filmu Pretty Woman, kdy se Vivian chystá na velké rande v opeře a objeví se v rudých šatech a bílých rukavicích. Vše dotáhl k dokonalosti ještě náhrdelník, který dostala od Edwarda. Ten při natáčení dokonce hlídali bodyguardi, protože měl hodnotu šesti milionů korun!

Dalším filmem, ve kterém se můžete kochat velmi povedenými outfity, je určitě Notting Hill. Když se na něj podíváte teď, začnete oblečení hlavní postavy srovnávat s dnešními trendy. Podobné modely nosí třeba Bella Hadid. Úzké sluneční brýle, baret a kožená bunda ukazují, že styl na konci 90. let má obrovský vliv na současnost.   

Julia Roberts ve filmu Notting Hill a Bella Haddid.
Autor: profimedia.cz

Modely z filmu Erin Brockovich pocházejí přímo z dílny návrháře Saint Laurent. Leopardí vzory a kožené minisukně, které působí jako outfity vhodné na párty, jsou populární i dnes. Stejně divoké vzory nebo kombinace oblékla Julia i ve filmu Svátek matek.

Na všechny její nezapomenutelné looky se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Luštincová