Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

5 jarních kousků, které nesmějí chybět Francouzkám: Jejich výběr vás možná překvapí!

27. dubna 2020 | 06:00

Francouzský styl je stále tím nejvyhledávanějším, zejména díky své nadčasovosti a nenucenosti. Přinášíme proto tipy do jarní skříně každé ženy, která se ráda obléká žensky. Na jaké kousky sázejí Francouzky na jaře?

S jarem většinou přichází touha po lehkých šatech, romantických halenkách a botách, které v rychlosti nazujeme a vyzujeme. Přesně tak to mají i Francouzky, nehrnou se do nějakých složitostí. 

I na jaře sázejí na základy šatníku. Jedním z nich je univerzální kabát. Může to být trenčkot nebo kabátek v pánském střihu, důležité však je, aby byl v neutrálních barvách, jako jsou béžová, šedá, černá nebo khaki. 

Stejně tak nikdy nezanevřou na džíny. Letos si nejen Francouzky oblíbily rovný střih s vysokým pasem. Ukážou vaši siluetu, jsou pohodlné a dají se skvěle párovat s dalším oblíbeným kouskem, a to je halenka s balonovými rukávy. Právě velké rukávy vyžadují zdůraznění pasu, stačí tedy halenku zastrčit do kalhot.

Když nechtějí moc přemýšlet, co si zrovna obléknout, sázejí na šaty v midi délce. Letos se vedle výrazných rukávů a splývavých šatů ujaly ty s knoflíčky a také zavinovací modely. K nim pak obují mokasíny, které mají klidně hned v několika barvách. Pořiďte si podobné kousky. Inspiraci na nákup najdete v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová