Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

5 typů jarních šatů, kterých se nebudete chtít vzdát ani příští rok! Kde je pořídit?

3. dubna 2020 | 06:00

Možná nejste jedna z těch žen, které musí mít plnou skříň šatů (i když podle nás jich nikdy není dost). Až ale uvidíte náš výběr z jarních kolekcí, nebudete moct odtrhnout oči. Zpříjemněte si těžké chvíle a kupte si nový kousek do šatníku.

Pro letošní jaro jsme našly pět stylů, které si zamilujete. A určitě šaty neodložíte ani v další sezoně, ani v dalším roce. I tehdy budou rozhodně trendy. Každé jaro by se dalo vsadit na florální potisk. Tentokrát to jsou velmi drobné květy, které zdobí mnoho šatů z nových kolekcí.

Výrazným oživením šatů jsou i nafouklé, neboli balonové, rukávy. Tentokrát se nosí v kombinaci s mini a midi délkami. Za pozornost stojí i košilové šaty, které z módy nikdy nevyjdou a sluší každé postavě. Letos jsou navíc opravdu trendy, stejně jako šaty, které užijete na volný čas nebo na doma. Pohodlné šaty, které působí sportovněji, určitě také stojí za to.

Před nákupy si ty nejkrásnější kousky prohlédněte v naší fotogalerii:

Náš tip: Protože jarní počasí je nevyzpytatelné, bude lepší vybavit se na jaro i nějakou stylovou bundou či kabátkem! Skvělé tipy najdete v novém čísle magazínu Blesk pro ženy, které seženete na novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Autor: red

Autor: Markéta Luštincová