Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejoblíbenější tenisky! Na jaké nedáme dopustit v redakci?

4. března 2020 | 06:00

Vybrat si nové boty nemusí být vůbec jednoduché, vedle stylu musíte řešit i jejich pohodlnost a samozřejmě i výdrž. Rozhodly jsme se vám to usnadnit. Na jaké tenisky nedá dopustit naše redakce? A jaké si chceme pořídit tento rok? Inspirujte se!

Mnohdy je snazší vsadit na už vyzkoušené kousky. Některé z nás jedou na jistotu a pořizují si dokola ty samé modely. My ostatní rády zkoušíme i nové trendy. Proč jsme si zamilovaly zrovna tyto tenisky?

Markéta, šéfredaktorka ženských webů

Na tenisky nedám dopustit, jsou pohodlné a na běžné nošení úplně ideální. Mezi mé oblíbené patří kotníčkové Geox, které nosím téměř ke všemu. Letos jsem si od stejné značky vyhlídla tenisky s vyšší podrážkou, které vynosím i k pohodovým šatům.

Klára, editorka

Tenisky nosím pouze ve volném čase, do práce volím jiný typ obuvi a užívám si život na podpatcích. V mém botníku přesto několik párů najdete – dvoje černé. Do fitka a na procházky se synem, plátěné na léto a jedny tmavě modré semišové od Prady, které jsem dostala jako dárek a které nosím výjimečně. Teď toužím po bílých kožených a rozhlížím se. Ideálně si nechám poradit od svých kolegyň, které přesně vědí, co se nosí.

Markéta, redaktorka

V mém botníku převládají kousky na nízkém podpatku a bez podpatku, přesto tu najdete pouze dvoje tenisky. Jedny mám primárně na sport a druhé nosím úplně ke všemu. Jsou to jednoduché bílé tenisky, které jsem koupila v obchodě Humanic. Do budoucna určitě plánuji pořídit si kožené. Je také dost možné, že do mé sbírky přibude letos ještě jeden kousek, o něco komplikovanější a barevnější. Láska na první pohled z obchodu Stradivarius.

Aneta, redaktorka

Na conversky nedám dopustit! Můžete si je vzít k sukni, šatům, džínům a stále budou vypadat skvěle. Boty jsou vzdušné, takže se skvěle hodí i do horkých dní, jsou pohodlné, takže do města jsou jako dělané, ale zároveň v nich zvládnete nachodit i dvacet kilometrů (vím, o čem mluvím). Navíc si z pestré škály barev a vzorů vybere opravdu každý. Tohle jsou boty do nepohody! Pro letošní jaro jsem si vybrala bílé tenisky Adidas Sleek Super. Baví mě na nich jejich platforma a to, že jsou malinko do špičky. Skvěle tak doplní sportovní outfit, ale hodit se budou například také k saku. 

Gabriela, redaktorka

Když jsem byla mladší, tak jsem si potrpěla hlavně na conversky, které v té době byly velice trendy. Myslím, že jejich jméno nezapadlo dodneška. Měla jsem několik barevných, ale i černo-bílých variant. Dneska dávám přednost spíš sportovnějšímu a hlavně mnohem pohodlnějšímu druhu tenisek. V mém hledáčku pro novou sezonu jsou tenisky Columbia SH/FT. Jsou nabité technologiemi, a jelikož hodlám chodit hodně pěšky, budou ideálním společníkem. Design je také super a jsou voděodolné a zároveň prodyšné.

Hana, redaktorka

Ráda nosím šaty, hlavně v pin-up stylu, a protože mě už asi rok a půl trápí bolesti zad, musela jsem z podpatků přesedlat na nějaké plošší botky. Conversky jsou pro mě ideální volba. Jsou pohodlné, vypadají dobře k sukním i šatům a schválil mi je i fyzioterapeut. Jsem trošku ujetá na barvy, takže je mám v hořčicové, zelené, červené, sytě modré a tmavě modré, nechybí mi ani černá klasika. Světle žluté budu teď pořizovat, protože mám v této barvě několik šatů. Taky jsem blázen do puntíků, takže jsem byla nadšená, když britská značka Lindy Bop začala vyrábět své "conversky" s puntíky. 

Eva, SEO editorka

Když jsem viděla bílé tenisky Scotch & Soda s lososovou platformou, bylo jasné, že je musím mít. Jsou stylové a hodí se úplně ke všemu, navíc jsou krásně měkoučké a pohodlné. Prochodila jsem v nich celé loňské léto a dala jsem jim hodně zabrat – prala jsem je v pračce po každém druhém nošení. Vydržely mi celou sezonu, a ještě je letos dotahám na hřišti s dětmi. Do práce si koupím nové, úplně ty samé.   

V naší fotogalerii se podívejte, kde koupit tenisky, které doslova milujeme:

Autor: Markéta Luštincová