Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Svěříte malé děti chlapovi? Do kin přichází bláznivá komedie Daddy Cool

7. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Daddy Cool, slavný hit Boney M, dal název nové bláznivé komedii o čtyřicátníkovi, který si doma založí jesle. Vede je hodně po svém a cigárko u toho neodkládá. Pokud máte děti nebo pokud se prostě chcete pobavit, určitě zajděte do kina.  Daddy Cool má premiéru 16. května.

Video se připravuje ...
TRAILER - DADDY COOL • VIDEO: Bontonfilm

Tátou na plný úvazek se ve filmu stane nezodpovědný floutek Adrien. Je mu čtyřicet let, život si ale pořád snaží hlavně užívat, bez pořádné práce, zato vždycky na pohodu a tabáček. Jeho přítelkyně už ale chce děti a vedle sebe někoho spolehlivého a Adriena vykopne.

Autor: Bontonfilm

Adrien ale zachová chladnou hlavu a vymyslí senzační plán, jak ukázat, že je dospělý a zodpovědný stejně jako ostatní. Založí si v jejich společném bytě soukromé jesle. Péče o malé děti nemůže být přece nic těžkého, jsou malé a jen spí. Jenže . . . děti se pohybují, dokonce každé jiným směrem. Jakmile můžou, tak se o něco praští. Umí být hlučné, oproti předpokladům celý den nespí, chtějí jíst, chtějí i pít, potřebují přebalit, a opět se pohybují a opět každé jiným směrem.

Autor: Bontonfilm

Adrien zůstává v klidu, cigárko za žádných okolností neodkládá a na každý problém najde nějaké originální řešení. Do rodičovských učebnic se pravděpodobně nedostane, ale šance na udržení dětí naživu tu nějaká je. A s ní i šance na návrat k přítelkyni.  

Autor: Bontonfilm