Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Sukně pro letošní léto: Jaké se budou nosit a kde je koupíte?

20. dubna 2018 | 06:00

Šaty a sukně k teplým dnům rozhodně patří. Odložte kalhoty a probuďte v sobě ženskost. Nosí se volánky, asymetrie, vzory i denim. Který kousek zvolíte vy?

Pro začátek nesmíme opomenout klasické pouzdrové sukně, které nesmějí chybět žádné ženě v šatníku. Pokud černou či šedou klasiku už vlastníte a pouzdrové sukně milujete, co si takhle koupit ještě jinou barvu?

A teď se vrhneme na letošní trendy. Návrat sedmdesátých let je zřejmý, propínací sukně jsou zpět. Vedle nešlápnete s dlouhou ani krátkou džínovou sukní. Denimovou propínací sukni zakoupíte v F&F za 399 Kč nebo v Esprit za 1499 Kč. Vedle propínacích se nosí i roztrhané džínové sukně.

Každoročně se vrací i plisování. Plisované sukně jsou hravé a ženské. Nosí se zejména ty v délce pod kolena. Objevit je můžete v klasickém střihu v obchodě Reserved za 699 Kč nebo v asymetrickém střihu v obchodě Mango za 1299 Kč.

Mango, 1299 Kč
Autor: archiv firem

Dalším mladistvým a velmi svěžím kouskem jsou sukně s volánkyzavinovací sukně. Nejčastěji je najdete s potisky květů či s puntíky. I zavinovací sukně mívají ozdobný volánek, který splývá na okraji látky. Puntíkatou zavinovací sukni zakoupíte v obchodě Mango za 799 Kč, a pokud máte raději kratší sukně, tak například ve žluté barvě ji najdete v obchodě Bershka za 599 Kč. 

Mango, 799 Kč
Autor: archiv firem

Na to, kde momentálně koupíte ty nejhezčí sukně na jaro a léto, se podívejte do naší fotogalerie:

Autor: Markéta Tošnarová