Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: V růžové jako Samantha ze Sexu ve městě

1. února 2018 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit. Stačí vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! I v šedesáti můžete nosit růžovou jako Kim Cattrall (61).

Kim byla spatřena, jak opouští akci Brilliant Is Beautiful, která se konala v Londýně. Pořádala se na oslavu fondu, který podporuje mladé dívky ve vzdělávání se. Tuto událost navštívila dokonce i modelka Petra Němcová.

Herečka z populárního ženského seriálu Sex ve městě opouštěla místo v něžném růžovém kabátku, který okořenila sexy šálou s leopardím vzorem. Na nohy nazula tenisky. Ví moc dobře, že v podpatcích se trápit nemusí. Tenisky totiž vypadají také skvěle.

Buďte jako Kim Cattrall

Ani po šedesátce se růžové barvě nemusíte vyhýbat. Stačí jen vědět, jak s ní naložit. Něžně růžová na vás bude vypadat skvěle ve spojení s černými kalhotami a šálou s leopardím vzorem. Obuv zvolte dle sebe, pokud upřednostňujete pohodlí, tak tenisky, a pokud vyrážíte třeba na večeři, vezměte si kotníkové boty na podpatku.

Kim Cattrall
Autor: profimedia.cz
Kabát: Zoot, 1599 Kč, kalhoty: Lindex, 999 Kč, šála: Zoot, 669 Kč, psaníčko: F&F, 299 Kč, tenisky: Deichmann, 849 Kč

Další stylové outfity slavných žen najdete ZDE!

Připomeňte si krásné outfity ze Sexu ve městě:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Youtube.com/Womentalk/BPŽ




Autor: Markéta Tošnarová