Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Sexy spodní prádlo: Kterým svého partnera naprosto okouzlíte?

31. prosince 2017 | 06:00

Udělejte na Nový rok radost nejen sobě, ale i svému partnerovi. Sexy prádélko oživí nejednu ložnici. Záleží na vás, jestli zvolíte bílé prádlo pro něžné chvíle nebo rudé pro žhavou noc.

Pojďme si nejprve připomenout letošní trendy. Stále platí, že spodní prádlo by mělo zůstat skryto – co by rozhodně nemělo být vidět, jsou kalhotky. V tomto roce se však prádlo ukazovalo snad víc než kdy předtím. Například bylo trendy nosit podprsenky tak, aby vidět byly. Často měly ozdobné pásky nebo krajkové lemy, které vykukovaly ve výstřihu a působily velmi rafinovaně.

Hitem byly také podprsenky bez výztuhy. Taková bralettka, která nemá výztuhu a bývá průhledná, se hodí pod tričko s volným výstřihem, kde nenápadně vykukuje. Hodí se však spíše pro menší ňadra. Přesně tak, jak můžete vidět na fotce.

3845378:gallery:true:true

Vyloženě sexy kousky by měly zůstat skryté, vykukovat může maximálně ramínko. Jiné je to třeba s bodýčkem. Na slavnostní příležitost si můžete vzít body pod sako. Říkáte si, jaký kousek si vybrat? To je jednoduché. Svou roli hrají detaily jako krajka či šněrování, ale také barva.

Žhavé budou všechny odstíny červené, nic nezkazíte ani černou barvou a pro něžnější duše bude ideální prádlo v bílé barvě. Pokud chcete opravdu zabodovat, pořiďte si soupravu s podvazkovým pásem.

H&M, podprsenka: 599 Kč, kalhotky: 249 Kč, podvazkový pás: 399 Kč
Autor: archiv firem

Pokud chcete něco speciálního, zajděte si do obchodu se spodním prádlem Boux Avenue, který se nedávno nově objevil v ČR, a to v Obchodním centru Chodov. Najdete zde i svůdné košilky, pyžámka a plavky. Tato značka se specializuje i na velké velikosti a boří mýty o tom, že prádlo ve velkých velikostech nevypadá hezky.

V naší fotogalerii naleznete ty nejsvůdnější kousky:

Jaké trendy kralovaly v roce 2016, si můžete připomenout ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič

Autor: Markéta Tošnarová