Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Ashley Graham má konkurenci! Nová modelka ve velikosti 44 se navíc jmenuje stejně

24. listopadu 2017 | 06:00

Na scéně se objevila nová plus size modelka. Fotí nejen spodní prádlo a vypadá naprosto dokonale. Větší velikost zkrátka není překážkou ani v módních sférách.

Modelka Ashley Alexiss (26) pochází z Los Angeles. Běžně nosí velikost 42 až 44 a vůbec se nestydí. Nefotí jen spodní prádlo, ale i plavky, svatební šaty, a dokonce na rok 2018 připravila i odvážnější kalendář. Její kariéra právě začala a mnoho lidí ji srovnává s její velmi známou kolegyní plus size modelkou Ashley Graham, která navíc nosí stejné křestní jméno.

Modeling už naštěstí neznamená jen ženy, které jsou kost a kůže. Modelkou se může stát opravdu každá z nás. Proto ani větší velikost není překážkou, právě naopak. Sama modelka říká, že móda a krása nejsou o kilech.

Ashley aktuálně nafotila kolekci spodního prádla pro britskou značku Lovehoney. Kolekce prádla je navržena tak, aby si v ní každá žena, i s větší velikostí, připadala opravdu sexy. Ashley se prozatím objevila v časopisech Elle, Maxim a Playboy – a její kariéra tím opravdu nekončí...

Ve fotogalerii naleznete snímky Ashley Alexiss:

Autor: Markéta Tošnarová