Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Černá pouzdrová sukně: Podívejte se, jak ji nosit

Pouzdrová sukně se dá nosit na mnoho způsobů.
21. října 2017 | 06:00

Sukně, kterou si můžete dovolit s jakoukoliv postavou a v jakémkoliv věku. Navíc se dá snadno kombinovat a hodí se kamkoliv. Je však často opomíjená, což je škoda, protože se dá nosit na tolik způsobů.

Říkáte si, že černá pouzdrová sukně je nuda? Tak to se pletete. Právě ta jednoduchá se dá sladit na milion způsobů. Navíc si nemusíte zakoupit pouze obyčejnou pouzdrovou sukni, na podzim se hodí třeba koženková a na své si přijdou i milovnice krajky.

Pouzdrovou sukni seženete skoro ve všech obchodech, tu klasickou bavlněnou bez zipu již od necelých 300 korun mezi basic oblečením třeba v H&M, Lindexu nebo Zaře. Pokud klasickou černou pouzdrovku již máte, zkuste si pořídit ještě barevnou, třeba i s výraznými vzory.

K pouzdrové sukni se hodí kožený křivák, denimová bunda, tenčkot, a dokonce i pončo. Co byste si k ní ale brát neměla, je upnuté sako, pokud v práci ovšem nemáte daný dress code á la business žena. Co se týká bot, vyniknou jak podpatky, tak tenisky. Vhodné je kombinování elegantního a ležérního stylu. Překvapivě dobře vypadá s touto sukní i sportovní mikina.

3727149:gallery:true:true

Inspirativní outfity naleznete v naší fotogalerii:

7 outfitů, které můžete zkusit s černou pouzdrovou sukní. Podívejte se na video:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/POPSUGAR Fashion/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová