Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Džínové bundičky: Stejně jako loni se nosí s nášivkami, ale nově i s volánky!

10. dubna 2017 | 06:00

O tom, že jsou "džísky" zkrátka nesmrtelné, už asi nemusíme ani mluvit. Ve skříni ji má snad opravdu každá z nás. Bez ohledu na to, jestli je nám dvacet nebo šedesát, máme postavu jako modelka nebo nějaké to kilo navíc, džínové bundy zkrátka sluší všem, a proto je milujeme. 

Pokud i vy patříte mezi fanynky džínových bundiček, určitě vás zajímá, které jsou letos v kurzu. Loni se jako neřízená střela vřítily do obchodů bundy s nášivkami. Kdo neměl minulé jaro a léto džínovku s vtipnými nápisy a obrázky, ten byl totálně out. Ale nebojte, i letos jsou obrovským hitem, takže ji rozhodně unosíte nebo máte šanci si ji dodatečně pořídit. Jedinou nevýhodou je, že taková džínová bundička se příliš nehodí přes šaty. Pokud jde o šaty na denní nošení, tak samozřejmě ano, ale ke společenským šatům ne. 

Pokud není bunda s nápadnými nášivkami nic pro vás, rozhodně se nebojte, že byste tu pravou nenašla. V obchodech seženete zkrácené i projmuté bundičky, které ocení především milovnice romantického stylu. Na své si samozřejmě přijdou nejen ženy, které mají nejraději klasiku, ale i ty, které si zamilovaly ležérní oversized střihy.

V obchodech na vás čeká samozřejmě i žhavá novinka letošní sezóny, a to džínová bundička s volánky. Ty jsou aktuálně velmi oblíbené na tričkách, halenkách nebo třeba svetrech. Tak proč je nevyzkoušet i na oblíbených "džískách". 

Sluší všem

Džínové bundičky jsou neuvěřitelně slušivé. Díky tomu, že se dají sehnat v různých střizích i barevných provedeních, si vybere každá žena bez ohledu na věk nebo postavu. Největší klasikou jsou samozřejmě bundičky v různých odstínech modré, ale seženete i kousky z bílého nebo třeba růžového denimu. 

H&M, 999 Kč
Autor: Archiv firem

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii:

Kromě nášivek jsou letos v kurzu i elegantnější výšivky. Podívejte se, jak oblečení s výšivkami nosit a kombinovat: 

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Poradíme vám, jak nosit oblečení s výšivkami! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ