Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Podprsenky, které jsou letos v módě! Líbí se vám?

  • Video se připravuje ...
    15. května 2016 | 06:00

    Vybrat si podprsenku, která nám dokonale padne, je nejdůležitější a také nejtěžší krok. Nesmíme ale zapomínat ani na aktuální trendy. Jaké podprsenky jsou právě teď trendy?

  • Které barvy letí?

    Ještě loni byly obrovským hitem všechny neonové barvy, které zářily na míle daleko. Letos přebírají pomyslné žezlo romantické pastelové odstíny v čele s barvami roku 2016: pudrově růžovou a nebesky modrou. Aktuálně jsou v kurzu i všechny odstíny tajemně šedé, která pro letošní rok nahrazuje černou a bílou klasiku. Nesmíme zapomenout ani na temně modrou, která je šťavnatější alternativou černé.

    Triola, 599 Kč
    Autor: archiv firem
  • Podprsenka ven

    Letošní trendy velí jasně: ukažte svou podprsenku. Efektní pásky, zdobená ramínka nebo svůdná krajka vykukující zpod trička nebo svetru jsou letos mnohem víc sexy než hluboký výstřih.

    Správná podprsenka, 1490 Kč
    Autor: archiv firem
  • Sportovní

    Nesmíme zapomenout ani na sportovní podprsenky, které jsou oproti těm klasickým čím dál barevnější. Platí totiž, že mix šťavnatých a zářivých barev vás nabudí ke sportovnímu výkonu. Odvažte se, všechno je dovoleno!

    Správná podprsenka, 1489 Kč
    Autor: archiv firem
  • Tvarovací body

    Kdo si chce vytvarovat postavu pomocí rafinovaného spodního prádla, nemusí se za to rozhodně stydět. Sexy body se teď schválně nosí pod průsvitné halenky a svetříky, aby bylo vidět. Pokud si troufnete, můžete si ho obléknout k pouzdrové sukni a nechat ho vykukovat ze saka.

    Správná podprsenka, 1780 Kč
    Autor: archiv firem

Diskuse ke článku
.
O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...