Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Móda podle celebrit: Naučte se nosit šátek místo náhrdelníku

26. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Jednoduchý outfit Kendall Jenner si oblíbíte.

Kendall Jenner je modelka, ambasadorka pro magazín Seventeen a také je známá díky televizní reality show rodiny Kardashian. Kendall si se svou nevlastní sestrou Kim vyšla na oběd do restaurace v Londýně. Inspirujte se jejím outfitem.

Volba byla jasná, jelikož počasí v Anglii je nevyzpytatelné. Plné boty jsou nutností kvůli častému dešti. Šátek je pouze příjemné ozvláštnění outfitu, který je jinak v celku jednoduchý.

Buďte jako Kendall Jenner

Kendall vsadila na jednoduché roztrhané džíny, bílé tričko a celek ozvláštnila šátkem, který perfektně ladí s khaki oversized vestou. Do módy se letos také vrátily kulaté brýle, neboli takzvané lennonky. Určitě je vyzkoušejte!

Kendall Jenner
Autor: profimedia

Vesta: Zara, 1299 Kč, tričko: Lindex, 499 Kč, džíny: H&M, 1299 Kč, šátek: Zara, 249 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč, kabelka:  H&M, 299 Kč, pásek: H&M, 149 Kč, brýle: H&M, 249 Kč

Autor: Markéta Tošnarová