Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Styl podle celebrit: Na cesty stylově jako Julianne Moore

19. května 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát pro vás máme Julianne Moore na cestách.

Oscarová herečka byla přistižena na francouzském letišti v Nice. Právě odjížděla z každoročního filmového festivalu v Cannes. I na cestách se snaží být stylová, ale zároveň se chce cítit pohodlně. Elegantní delší sáčko zkombinovala s obyčejnými džíny a s velkou kabelkou.

Celý outfit ladila do tmavých barev. Sama nejraději nosí černou a zelenou. Díky jejím krásným zrzavým vlasům tyto barvy skvěle vyniknou.

Buďte jako Julianne Moore

Sako nemusíte nosit jen do práce, dá se využít prakticky kdekoliv. Pokud se chystáte v letních měsících cestovat, určitě se inspirujte. Při vyšších venkovních teplotách i v letadle sako určitě využijete. K saku přidejte obyčejné tričko, větší kabelku na cesty a jakékoliv boty, ve kterých vydržíte celý den.

Julianne Moore
Autor: archiv firem

Džíny: Lindex, 999 Kč, sandály: H&M, 799 Kč, sako: H&M, 999 Kč, kabelka: Deichmann, 599 Kč, tričko: Zoot, 279 Kč, brýle: H&M, 299 Kč

Autor: Markéta Tošnarová