Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak se fotí módní kolekce? Byly jsme při tom!

10. března 2016 | 06:00

Módní návrhářka Zuzana Veselá právě dokončila focení své nové kolekce. My jsme byly u toho, když fotky ve studiu vznikaly. Tento pátek můžete být u toho zase vy a prohlédnout si její kolekci. Netradičně se rozhodla využít prostor obchodu s vínem na pražské Letné.

Zuzana Veselá je originální módní návrhářka, která nejen sama tvoří, ale své zkušenosti i předává dál, a to třeba studentům liberecké Technické univerzity. Pracuje s exkluzivními materiály a její kolekce obsahují limitované série a mnohdy také kusová provedení. Zuzana tvoří v Praze v ateliéru. Její modely vyzdvihují ženské křivky. Tvoří také na míru, a to jak společenské, tak svatební šaty.

Video se připravuje ...
Zuzana Veselá: Jak vzniká účes • VIDEO: Gabi Rohrichová

Zuzčiny modely jsou originální svým zpracováním, ale zakládá si hlavně na tom, aby byly nositelné v běžném životě a ženy se v nich cítily krásné a žádoucí. Jelikož módní kolekce se tvoří vždy o jednu sezonu napřed, focení, kterého jsem mohla být očitým svědkem, bylo určeno modelům pro podzim a zimu 2016. Ve fotogalerii ale najdete i krásné modely, které budou trendem letošního jara a léta. Ke spolupráci na focení si Zuzka přizvala svou oblíbenou fotografku Nikolu Šrajerovou a make-upu se chopila Kateřina Lorencová, která modelce vytvořila i zdánlivě jednoduchý účes. V týmu tedy nebyl ani jeden muž!

Video se připravuje ...
Zuzana Veselá: Poslední přípravy před focením • VIDEO: Gabi Rohrichová

Tento pátek, 11. března, si můžete její modely „osahat“ – vyzkoušet si je a pokochat se jimi. Protože Zuzka je moderní žena, jde s dobou a ví, co je dobré, pojala i prezentaci svých modelů netradičně. Ženy milují bublinky a módu, proč to tedy rovnou neudělat ve vinotéce Brut.Koncept? Více informací o celé akci najdete na této adrese.

Video se připravuje ...
Zuzana Veselá: Poslední přípravy před focením • VIDEO: Gabi Rohrichová
Video se připravuje ...
Zuzana Veselá focení kolekce • VIDEO: Gabi Rohrichová