Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Styl podle celebrit: Kupte si kostkovanou košili, kterou nosí i Aňa Geislerová

18. února 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Pořiďte si v nových kolekcích třeba stylovou kostkovanou košili, jakou nosí i Aňa Geislerová. 

Kostkovaná košile je bezesporu jedním z must have letošního jara. Je ideální pro ženy, které dávají přednost ležérnímu stylu. Bohužel na rozdíl od dalších typů košil, které letos frčí, není kostkovaná tolik univerzální. Prudce elegantní model s ní prostě nevykouzlíte. 

Herečka Aňa Geislerová je však důkazem toho, že kostkovaná košile se dá obléknout například k elegantním culottes kalhotám a nej je ke sportovním džínům. K zrzavým vlasům také vhodně zvolila červené provedení, ve kterém vynikne její světlá pleť. Pokud není červená vaší oblíbenou barvou, můžete sáhnout po košili s modrobílými nebo černobílými kostkami. 

Buďte jako Aňa Geislerová

Pokud chcete hereččin outfit napodobit, budete muset sebrat odvahu a pořídit si široké tříčtvrteční kalhoty, kterým se říká culottes. Pokud jste menší postavy, obujte k nim teď v zimě kotníčkové boty na podpatku a na jaře klidně lodičky, které si s kostkovanou košilí dobře rozumějí. Pro vysoké ženy jsou ideální tenisky a mokasíny.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: TopShop, cca 900 Kč, Zoot.cz, 499 Kč a New Yorker, 399 Kč

Sledujte i další outfity českých i zahraničních celebrit a inspirujte se!