Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Styl podle celebrit: Zachumlejte se ještě do kožíšku jako JLo!

3. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Když se zase zima přihlásila o slovo, máme pro vás hřejivý a stylový outfit podle JLo.

Kdo si myslel, že s březnem přijde jaro, je asi zklamaný. Všechny nás překvapily sníh a teploty pod nulou. A tak jsme pro vás našly zimní model zpěvačky a herečky Jennifer Lopez (46), ve kterém si vyšla se svým mladým přítelem Casperem do města.

Za masivní kožešinový límec by ji ochránci zvířat asi příliš nepochválili, ale musíme uznat, že vypadá opravdu stylově a luxusně. Vy můžete samozřejmě sáhnout po umělé kožešině, která je mimo jiné i o mnoho levnější. Kožešina spolu s roztrhanými džínami vytváří příjemný kontrast, který JLo ubírá hned několik let.

Buďte jako Jennifer Lopez

Ať už si koupíte kabátek s kožešinovým límcem nebo pouze límec, kterým ozdobíte nejen kabát a bundičku, ale i sako nebo společenské šaty, investice se vyplatí. Kožešina totiž nikdy nevyjde z módy, a navíc krásně hřeje. Noste k ní klidně sportovnější kousky, stejně jako to udělala Jennifer.

Spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Kabát s límcem: F&F, 1399 Kč, rolák: Zoot, 1029 Kč, džíny: New Yorker, 999 Kč, boty: Deichmann, 849 Kč a kabelka: Deichmann, 599 Kč

Inspirujte se i dalšími outfity českých i zahraničních celebrit!