Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: S šedými kozačkami vybočíte z davu!

4. prosince 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát nás zaujaly šedé kozačky modelky Gigi Hadid. Kde seženete podobné?

O mladou americkou modelku Gigi Hadid je v poslední době obrovský zájem. Můžeme ji vidět v reklamních kampaních, na přehlídkových molech i v časopisech. Podle všeho je teď stejně úspěšná jako nejobsazovanější modelka světa Cara Delevingne. Jedním z klíčů modelčina úspěchu je nápadná podoba s legendární Brigitte Bardot.

Gigi nosí nejčastěji velmi odvážné modely, protože ráda ukazuje svou bezchybnou postavu. V jejím šatníku převažují ultrakrátké šaty, crop topy, obepnuté sukně a vršky s hlubokými výstřihy. Ale i mladá modelka má někdy chuť na pohodlné oblečení, a tak šedý svetr s rolákem a džíny jsou skvělou volbou. Nás na tomto outfitu nejvíce zaujaly šedé semišové kozačky.

Buďte jako Gigi Hadid

Modelka zvolila vysoké kozačky nad kolena, které však sluší především superštíhlým ženám. Pokud nemáte nohy jako párátka, nezoufejte. Stačí si vybrat nižší kozačky, které sahají třeba jen do půli lýtek. A pro ženy menšího vzrůstu jsou ideální kotníkové kozačky, které opticky nezkracují nohu. Typ kozaček je tedy na vás, ale barvu zvolte šedou! Je stejně univerzální jako černá nebo hnědá, ale budete díky ní vybočovat z davu.

Modelka Gigi Hadid je štíhlá, a tak jí sluší kozačky nad kolena
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Nahoře vlevo: Zoot.cz, 2699 Kč, vpravo: Humanic, 2999 Kč

Dole vlevo: Asos.com, cca 2500 Kč, vpravo: Baťa, 1799 Kč

 

Jaký typ kozaček bude slušet vám, uvidíte ve videu!

Video se připravuje ...
Komu sluší vysoké kozačky a komu naopak nízké? • VIDEO: Andrea Zelníčková