Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

5 trendy kousků, které si musíte v listopadu pořídit!

  • 6. listopadu 2015 | 06:00

    Listopadové nízké teploty nás nutí naplnit šatník huňatými a hřejivými kousky. V tenkém trenčkotu a nízkých botách už vám pravděpodobně bude pořádná kosa. Sestavily jsme pro vás seznam módních kousků, které vám v listopadu udělají radost, a ještě vás zahřejí.

  • Wrap kabát

    New Yorker, 999 Kč
    Autor: archiv firem
    Wrap, neboli županový kabát, je mezi kabáty asi nejvýraznějším trendem posledních dvou sezon. Střih je jednoduchý a rovný a kabát se vyznačuje absencí knoflíků, které nahrazuje pásek. Velmi často bývá oživen maxilímcem, který se na oblečení objevuje čím dál častěji. Elegantní a pohodlnou klasiku si zamiluje snad každá žena.
  • Tmavé džíny

    www.magic-outlet.cz, 841 Kč
    Autor: PP
    Pokud jste si oblíbila teplákové nebo plátěné kalhoty, je bohužel právě teď čas, abyste je uložila hluboko do skříně. Skvěle nahradit je můžou tmavé džíny, které jsou pro podzim i zimu jako stvořené. Jaký střih si vyberete, je jen na vás. Úzké džíny mohou nosit i ženy s plnějšími tvary. Stačí, když k nim obléknou delší top, košilové šaty nebo svetr a obují boty na podpatku. Zvonáče zase prodlužují nohy a maskují silnější stehna. Po boyfriend střihu by zase měly sáhnout štíhlé ženy, protože širší nohavice mají tendenci rozšiřovat.
  • Svetrové šaty

    www.zoot.cz, 1099 Kč
    Autor: PP
    Ležérní, pohodlné, praktické a zároveň elegantní pleteninové šaty přes podzim a zimu skvěle v šatníku nahradí letní šaty. I když vám může tento módní kousek připadat obyčejný, jedná se o opravdu rafinované oblečení, které může vypadat pokaždé jinak. Stačí jen umět ho správně kombinovat s pásky, kožešinovými vestami, sakem nebo třeba koženou bundičkou.
  • Kozačky

    Tamaris, www.zoot.cz, 3399 Kč
    Autor: PP
    Nestárnoucí klasikou v podzimní a zimní obuvi jsou bezesporu kozačky. Snad každá žena má ve svém botníku alespoň jeden pár. Hodí se ke krátké sukni i šatům, které díky nim můžeme nosit klidně i v zimě, ale také k džínům i jiným úzkým kalhotám. Jsou zkrátka neuvěřitelně praktické a vždy vypadají skvěle. Letošní novinkou jsou kozačky na robustní podrážce s briketovým podpatkem. Jestli je pro vás tento trend příliš extravagantní, klidně zůstaňte u klasiky!
  • Tenké čepice

    Reserved, 249 Kč
    Autor: archiv firem
    Na pletené čepice  a kulichy je zatím brzo. V chladnějších podzimních dnech nám zatím stačí tenké čapky a čelenky. Pokud jste fanynkou čepic, máte opravdu z čeho vybírat. Nejvíce teď frčí hladké kousky se třpytivou ozdobou nebo vtipným nápisem. Ale ani jednobarevnou čepicí s ohybem na čele rozhodně nic nezkazíte.

Diskuse ke článku
.