Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

10 nejlepších módních blogů roku 2015! Který vyhraje?

  • Který módní blog by měl podle vás vyhrát?
    22. listopadu 2015 | 06:00

    Po nominacích a semifinálovém hlasování konečně známe jména finalistek soutěže Blogerka roku 2015. Některé z blogerek si udržely sympatie čtenářů, a svou účastí ve finále tak navázaly na úspěch dosažený v loňských ročnících a zároveň se v TOP 10 objevila spousta nových autorek. My jsme se zaměřily na deset nejlepších módních blogerek. Pro kterou budete hlasovat? A nezapomeňte, že finále proběhne 24. 11. v Hudebním divadle Karlín.

  • A Cup of Style

     

    Blog
    Autor: archiv
    Jak to vypadá, když v blogerském světě spojí své síly sestry? Přesně tak jako u Lucky a Nicole, které blogují více než deset let. Blog A Cup of Style je především o módě, ale i jejich životě a názorech. Nedávno dokonce vydaly vlastní knihu Móda, krása a životní styl. Hlasujte ZDE!

  • EJVI Freedom

     

    Blog
    Autor: archiv
    Eva Mchitarjan je marketingová manažerka OK! Magazine, která miluje módu. Pokud vás její blog plný inspirativních outfitů a praktických i super módních kombinací zaujal, hlasujte pro ni ZDE!
  • BK Blog

     

    blog
    Autor: archiv
    Barbora Kotalíková založila svůj blog v roce 2014, takže se řadí mezi nováčky. Prostřednictvím svého blogu fanynky inspiruje svým osobitým stylem, informuje o nejnovějších trendech a dává tipy na kosmetické vychytávky, obchody a e-shopy v České republice i po celém světě. Hlasujte ZDE!
  • Milkwoman

     

    blog
    Autor: archiv
    Blogerka Johana Koliandrová získala divokou kartu od porotkyně Jitky Altmanové. Podle ní je blog Milkwoman velmi osobitý, minimalistický a svěží. Módní tipy, nejrůznější recenze nebo třeba i recepty určitě zaujmou i vás. Pokud ano, hlasujte ZDE!
  • Glamazon Blog

     

    blog
    Autor: archiv
    Eva Mazuchová založila blog Glamazon v roce 2009. Stejně jako letos se do finálové desítky dostala již v roce 2013 a 2014. Věnuje se především módě, ale také osobnímu a zdravému životnímu stylu. Hlasujte ZDE!
  • Vogue Haus

     

    Blog
    Autor: archiv
    Devatenáctiletá Barbora studuje od roku 2008 v Německu, kde se rozhodla založit svůj módní blog. Ten původně psala pouze v angličtině, ale zjistila, že má i spoustu českých fanoušků, a tak začala psát i pro ně. Autorka blogu má už teď jasno a chce v budoucnu pracovat v módním průmyslu jako stylistka nebo módní návrhářka. Do top desítky se jí podařilo se probojovat i loni. Hlasujte ZDE!
  • Love Fashion

     

    Který módní blog by měl podle vás vyhrát?
    Autor: archiv
    Na módní blog Love Fashion přispívají stylistka Jana Janata, módní designérka Jane Bond, módní blogerka vystupující pod jménem Móda podle Lucie, milovník módy a zdravého životního stylu Milan Lípa a fotograf Alan Homolka. Tahle cool partička vás určitě zaujme. Hlasujte ZDE!
  • Ann Blogger Kid

     

    Blog
    Autor: archiv
    Blogerka Annet žije v České republice, ale pochází z Ruska. Miluje hudbu, zpívá a také hudbu sama tvoří. Existují však ještě další věci, bez kterých nemůže žít – móda, blogování a natáčení videí. Hlasujte ZDE!
  • Czech Chicks

     

    Blog
    Autor: archiv
    Dvě módní blogerky Hanka a Veronika nabízejí na svém blogu trochu jiný styl a pohled na módu. Najdete zde nejen příspěvky o módě a jejich stylu, ale také rubriky o cestování, módních trendech, kosmetických tipech či recenze a v neposlední řadě články s tipy, kde dobře nakoupit, kde se dobře najíst či kam vycestovat na dovolenou. Do finálové desítky se dostaly už podruhé. Hlasujte ZDE!
  • Everyday Runway

     

    Blog
    Autor: archiv
    Autorka blogu Olga Soukupová vystudovala prestižní módní školu v Moskvě a Miláně a živí se jako stylistka a osobní poradce při nakupování. Ve volném čase píše blog a  snaží se svým čtenářkám poradit, jak najít svůj vlastní styl. Již několik let patří mezi blogerskou špičku. Hlasujte ZDE!

Klíčová slova:  bloggerka, blogerka roku, blog, oblečení, móda
Diskuse ke článku
.