Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Exkluzivně: Šatník podle Pavlíny Jágrové! Jaké kousky vám nesmějí ve skříni chybět?

Video se připravuje ...
Blogerka Pavlína Jágrová vám poradí, které kousky by ve vašem šatníku neměly chybět!
VIDEO: Adam Balažovic
9. listopadu 2015 | 06:00

Pavlína Jágrová není jen neteří miláčka národa Jaromíra Jágra, ale především talentovanou blogerkou, která miluje módu. V novém seriálu Šatník podle Pavlíny Jágrové vám poradí, které základní kousky by žádné ženě neměly v šatníku chybět. Máte je všechny?

Blogerka Pavlína Jágrová vám ukáže několik klíčových kousků, které by měla mít každá žena ve svém šatníku. Některé oblečení je opravdu nadčasové a na módním výsluní se drží desítky let. Co si pro vás Pavlína připravila?

Klíčové kousky

Hlavním stavebním kamenem každého šatníku moderní ženy jsou jednoduchá trička v černé, bílé, šedé nebo béžové barvě. Chybět nesmějí ani klasické džíny v modré, černé a šedé barvě. Několik let se drží na špici i kožené křiváky, které dokážou i ten nejjednodušší outfit přenést o třídu výše. Pokud je na vás křivák moc drsný, vyměňte ho za nadčasové černé sako.

Ve skříni by vám neměla chybět ani bílá košile, kterou si můžete obléknout snad pro všechny příležitosti. Také univerzální malé černé šaty, ve kterých můžete být za dámu i dračici, nebo jednoduché svetry a dlouhé kardigany, které především v podzimním období opravdu oceníte.

Nejen v šatníku, ale i v botníku byste měla mít své stálice. Podle Pavlíny je to trojice bot – lodičky, kotníkové boty a tenisky. A jaká kabelka by vám neměla chybět? To se dozvíte ve videu!