Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Víme, které podzimní boty jsou nejvíc trendy! Které si vyberete?

  • 28. září 2015 | 06:00

    Podzim přebírá vládu, a proto je pravý čas pořídit si fungl nové boty. Připravily jsme pro vás výběr těch nejstylovějších, které letos pofrčí. Výrazné změny oproti loňským trendům nečekejte. Stále jsou moderní tradiční chelsea boty s gumičkou a elegantní oxfordky. Přece jen se však dočkáte něčeho nového.

  • Traktorová podrážka

      
    Baťa, 2999 Kč
    Autor: archiv firem
    Boty s robustní podrážkou už mezi české trendy pronikly loni, ale letos teprve pořádně zaútočily. Bohužel nesluší úplně každému. Příliš štíhlé ženy v nich mohou vypadat směšně, plnoštíhlé zase může silná podrážka opticky rozšířit. Pokud ovšem patříte mezi ty, kterým padnou, rozhodně neváhejte a pořiďte si je. Vybírat můžete z tenisek, polobotek i středně vysokých kozaček. A jak už jsme zmiňovaly, specifické jsou vysokou podrážkou připomínající platformu.
  • Chelsea neboli perka

     

     

    www.zoot.cz, 1399 Kč
    Autor: PP
    Jak už jsme psaly, loňské trendy zůstávají hitem i letos. Můžeme se tedy těšit na regály doslova zasypané takzvanými chelsea boots, které možná znáte i pod pojmem perka. Tyto boty jsou charakteristické postranními gumičkami, absencí zipu a kotníkovým střihem. Nejčastěji narazíte na kousky s plochou podrážkou, moderní jsou však i kotníkové chelsea kozačky klidně na vysokém podpatku.
  • Oxfordky

     

    Deichmann, 1399 Kč
    Autor: archiv firem
    Další stálicí podzimního botníku jsou oxfordky. Šněrovací polobotky inspirované pánským šatníkem. Jsou elegantní, svěží a sluší jak mladým studentkám, tak zralým ženám. A po jaké barvě sáhnout? Jak už je zvykem, podzimu vévodí temné barvy jako černá, různé odstíny hnědé nebo bordó.
  • Lakovky

    Humanic, 999 Kč
    Autor: archiv firem
    Přece jen se však můžete letos těšit na jednu novinku! V kurzu jsou opět  lakované boty. V obchodech najdete lakované lodičky, polobotky, ale třeba i kotníkové chelsea boty. Pamatujte však, že k lakovaným botkám musíte volit střídmější oblečení. Na lesklé a barevné kousky rovnou zapomeňte.

Diskuse ke článku
.