Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Podzimní šaty: Zkuste košilové nebo svetrové!

  • 19. října 2015 | 06:00

    Uložila jste na dno své skříně všechny své oblíbené letní šaty a je vám z toho smutno? Nezoufejte! Šaty můžete nosit i na podzim a v zimě. Vybraly jsme pro vás ty nejstylovější kousky, ve kterých letos uděláte velkou parádu!

  • Košilové šaty

     

    www.zoot.cz, 1069 Kč
    Autor: PP
    Košilové jsou tak obrovským hitem, že se z obchodů neztrácejí ani s příchodem podzimu. Jsou možná trochu delší a kopírují aktuální barevné trendy, ale slušet vám budou úplně stejně jako ty letní kousky. Trefou do černého jsou i džínové košilové šaty, které jsou šmrncovní a nadčasové zároveň. Kromě legín a jednobarevných punčocháčů pod ně můžete nosit klidně i skinny džíny nebo jiné úzké kalhoty. Pak už jen stačí obout kozačky a univerzální podzimní i zimní outfit je na světě!
  • Pleteninové šaty

     

    www.zoot.cz, 1099 Kč
    Autor: PP
    Ležérní, pohodlné, praktické a zároveň elegantní? Ano, řeč je o svetrových šatech, které by na podzim ani v zimě neměly ve vašem šatníku chybět. I když vám může tento módní kousek připadat obyčejný, jedná se o opravdu rafinované oblečení, které může vypadat pokaždé jinak. Stačí jen umět ho správně kombinovat s pásky, kožešinovými vestami, sakem nebo třeba koženou bundičkou.
  • Áčkový střih

    C&A, 550 Kč
    Autor: archiv firem
    Áčkové šaty, které se vyznačují projmutím v pase a rozšiřující se sukní, byly velkým hitem přes celé jaro i léto. A ani když teploty klesají, na ně nemusíme zapomenout. Stačí ve skříni vyměnit neonové za šedé nebo vínové a je to! Pokud vsadíte na jednobarevné, zkuste k nim obléknout třeba kostkované punčocháče v podobném odstínu.
  • Úzké šaty

    Lindex, 899 Kč
    Autor: archiv firem
    Posledním typem šatů, na které právě teď v obchodech nejčastěji narazíte, jsou úzké v délce pod kolena. Možná si myslíte, že takové šaty sluší jen superštíhlým ženám, ale není to tak. Některé kousky totiž mají kolem bříška, pasu a boků rafinovaný překlad, který nedostatky opticky zamaskuje.

Diskuse ke článku
.