Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Plesovou sezonu ovládnete v šatech, jaké nosí Reese Witherspoon

22. listopadu 2015 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Chystáte se letos protančit plesovou sezonu? Pořiďte si černou róbu jako herečka Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon, která před pár dny získala prestižní ocenění za svou pětadvacetiletou kariéru, je nejen skvělá herečka, ale i módní ikona, která se v žebříčcích nejlépe oblékaných celebrit drží už pár let na špici. A není divu – její osobitý, ale nenucený a jednoduchý styl je totiž snadno rozpoznatelný, a navíc může být inspirací pro každou ženu.

Představitelka Pravé blondýnky nosí ve svém volném čase pouzdrové a áčkové sukně s klasickými košilemi nebo barevnými svetříky, pohodlné džíny, klobouky, velké kabelky, sluneční brýle a nápadné náhrdelníky. Na společenské akce však vždy vyráží v luxusních róbách. Ty jsou většinou jednobarevné, mají velmi jednoduchý střih, ale každého zaujmou.

Buďte jako Reese Witherspoon

Černá, nadčasová toaleta se hodí pro všechny slavnostní příležitosti. V zimě v ní můžete zářit na plesech, pak ji využít na promoci, svatbu nebo pracovní večírek. Ta vaše nemusí být z dílny Dolce & Gabbana, jako má Reese, postačí vám běžná konfekce. Ty nejlevnější večerní šaty pořídíte už za cenu pod 1000 korun.

Reese Witherspoon je jako vždy maximálně elegantní!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Zleva: TopShop, cca 1000 Kč, Bonprix, 749 Kč, H&M, 1299 Kč a Zoot.cz, 1529 Kč