Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Briketové podpatky jsou hit: Troufnete si na ně?

8. listopadu 2015 | 06:00

Všechny trendy z minulosti se postupem času vracejí zpět na módní výsluní. Velký comeback letos slaví robustní podpatky, které možná znáte pod označením "brikety". Stabilní boty se silnou podrážkou a širokým podpatkem jsou letos na podzim a v zimě hitem číslo jedna!


Boty na platformě doplněné robustním podpatkem byly největším hitem v 70. letech. Tehdy ovšem rozhodně nebyly jen ryze ženskou módní záležitostí. K širokým zvonáčům a vestě s třásněmi je totiž nosili i muži. Nejslavnějším milovníkem briket byl v té době rozhodně Elton John, který v nich pravidelně koncertoval.

Dejte jim šanci!

Dnes jsou brikety žhavým trendem především díky prestižním módním domům, které je po dlouhé pauze opět zařadily do svých nejnovějších kolekcí. V zahraničí si je všechny ženy ihned zamilovaly a nedají na ně dopustit, u nás je to zatím záležitost mladých módních blogerů a milovnic nejnovějších módních výstřelků. Vše se ale může změnit!

Pohodlné a extravagantní boty s briketovým podpatkem totiž dokážou opticky prodloužit nohy, a navíc posunou každý outfit o třídu výš. Přestože si mnoho z nás myslí, že tento typ bot není příliš ženský, opak je pravdou. Padnoucí platformy mohou být i elegantní a především sexy! Proč právě letos nezkusit vyměnit klasické kozačky za ty s briketovým podpatkem?

Video se připravuje ...
K čemu se vlastně nosí briketové podpatky? • VIDEO: Andrea Zelníčková