Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Co o vás prozradí vaše oblíbené kalhotky? Budete překvapená!

  • 24. srpna 2015 | 06:00

    Moderní žena v dnešní době nečeká od svého spodního prádla jen praktičnost, ale i maximální pohodlí, atraktivní vzhled a kvalitní materiál. To, jakým kalhotkám dáváte přednost, o vás navíc leccos vypovídá.

  • Bavlněné kalhotky

    H&M, 199 Kč.
    Autor: archiv firem
    Pokud ve vaší sbírce kalhotek převládají ty klasické bavlněné, milujete nejvíce na světě smích a společnost. Už jako dítě jste se snažila, aby se všichni kolem vás bavili a nikdo si nepřipadal odstrčený. Dnes, když někdo z vašich blízkých potřebuje radu, obrátí se vždy na vás, protože ví, že budete upřímná, ale zároveň ho tím nezraníte.
  • Kalhotky s nohavičkami

    Asos.com, cca 900 Kč/komplet.
    Autor: archiv firem
    Cítíte se nejlépe v kalhotkách s nohavičkami? Podle všeho dokážete skvěle hospodařit s penězi a díky tomu jste ta pravá pro spravování rodinného rozpočtu. Máte však i své stinné stránky. Často ztrácíte pojem o čase a chodíte pozdě. Vaše blízké to sice rozčiluje, ale vědí, že jste pro ně v nouzi vždy velkou oporou a nabíjíte je pozitivní energií, a tak vám tento vroubek vždy odpustí.
  • Kalhotky s vysokým pasem

    Timo, 399 Kč.
    Autor: archiv firem
    Oblíbila jste si v poslední době čím dál modernější kalhotky s vysokým pasem? Pak se možná cítíte, jako kdybyste se narodila v jiné době. Současné mladé celebrity vám nic neříkají, ale herce z černobílých filmů vyjmenujete téměř všechny. Ani brouzdání po sociálních sítích a sledování reality show není nic pro vás. Volný čas nejraději trávíte s partnerem nebo přáteli u skleničky vína.
  • Tanga

    Mango, 124 Kč.
    Autor: archiv firem
    Jste ambiciózní? Ať je to v práci nebo v osobním životě, když si nastavíte nějaké cíle, uděláte všechno, abyste jich dosáhla? Pak určitě nosíte nejraději tanga! Vaše okolí si o vás myslí, že jste ten nejvyrovnanější člověk, kterého znají. A mají pravdu! Své rodině a přátelům navíc dáváte obrovské množství lásky, a když někdo z nich šlápne vedle, máte pro něj pochopení.
  • Krajkové kalhotky

    Mango, 299 Kč.
    Autor: archiv firem
    Pokud patříte mezi ženy, které milují krajku a bez krajkového prádla neudělají téměř ani krok, jste elegantní a máte ráda určitý životní standard. Máte svůj vlastní osobitý styl a nerada se držíte přikázaných trendů. Vaše okolí na vás nejvíce oceňuje vaši praktičnost, která se velmi často hodí. Zároveň máte ráda pohodlí a odpočinku na gauči s dobrou knihou a voňavou kávou se podle vás nic nevyrovná.
  • Kalhotky s potiskem

    Asos.com, cca 200 Kč.
    Autor: archiv firem
    Ať už dáváte přednost klasickým kalhotkám nebo těm s nohavičkami, vždycky na nich musí být nápadný potisk nebo alespoň vtipný nápis. Jste temperamentní, roztomilá a stále máte energie na rozdávání. Vaším největším koníčkem je hudba, sluchátka máte téměř pořád v uších a rádio nonstop zapnuté. Kromě hudby milujete zvířata, nejvíce pejsky.

Diskuse ke článku
.