Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Bombarďáky jsou zpět! Proč je skvělé je nosit?

  • 2. srpna 2015 | 06:00

    Babičkovské kalhotky jsou opět v kurzu. Podle spotřebitelského průzkumu The New York Times stoupl za poslední rok prodej bombarďáků o sedmnáct procent, zatímco prodej dříve velmi oblíbených tang klesl o sedm procent. Proč jsou velké a vysoké kalhotky tolik oblíbené? Známe 5 důvodů!

  • Jsou zkrátka pohodlné!

     

    Katy Perry
    Autor: Instagram
    Ženy milují velké kalhotky především kvůli tomu, že jsou maximálně pohodlné. Ať už jsou bavlněné, saténové nebo strečové, nikde se nezařezávají, netlačí, a ještě dokážou zamaskovat kdejaký nedostatek. Pravděpodobně v nich nebudete vypadat jako sexbomba, ale budete se konečně cítit skvěle!
  • Celebrity je milují

     

    Beyonce
    Autor: Instragram
    Trend velkých kalhotek se rozmohl po celém světě. Milují je dokonce i celebrity. Vysoké babičkovské kalhotky i plavky nosí extravagantní zpěvačky Miley Cyrus nebo Lady Gaga, ale i vkusné krásky jako zpěvačka Beyoncé a plus size modelka Kate Upton. Některé slavné krásky se nebojí obrovské spodní prádlo obléknout pod průhlednou krajkovou róbu a projít se v něm po červeném koberci.
  • Můžete se vyřádit

    AnnaLynne McCord
    Autor: profimedia.cz

    Velké a vysoké plavky vám dají možnost vyjádřit svůj styl. Na drobných kalhotkách nebo tangách bláznivý potisk, nápis nebo trendy aplikace příliš nevyniknou, ale na tzv. granny panties (babiččiny kalhotky) si vaší kreativity a odvahy všimne každý. Kalhotky s průstřihy na bocích a velkými třásněmi vypadají skvěle a sexy!

  • Schovají bříško

    Beyonce
    Autor: Instragram

    V bombarďácích snadno skryjete větší spodní bříško, které trápí snad každou druhou ženu. A když se naučíte sama sobě se ve velkých kalhotkách líbit, muži z vás nespustí oči! Můžete si také pořídit bezešvé kalhotky, které budou pod těsnými šaty úplně neviditelné, ale přesto stále pohodlné.

  • Nahradí pyžamo

    Kate Upton
    Autor: profimedia.cz

    V létě mohou velké bavlněné kalhotky skvěle nahradit spodní díl pyžama. Jsou totiž pohodlné nejen přes den, ale i v noci! Když se v nich budete vrtět a převracet sem a tam, stále budou držet na svém místě. A když k nim obléknete průsvitné nebo přiléhavé tílko, proměníte se v očích svého partnera v bohyni.

Diskuse ke článku
.