Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

7 vlasových šperků, které jsou letos na jaře hitem!

  • 4. dubna 2015 | 06:00

    S novou jarní sezonou přicházejí i nové trendy v oblasti vlasových doplňků. Některé se nosily už loni, nebo dokonce předloni, jiné jsou pro nás úplnou novinkou. Dáte přednost romantickým květinám, elegantním šátkům nebo bohémským řetízkům?

  • Květinové doplňky

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz

    Vlasové doplňky, především čelenky s květinami, jsou velkým hitem už třetí sezonu. Pokud si netroufnete na nápadný věnec s velkými umělými květy, pořiďte si alespoň gumičku s drobnými kvítky nebo květinové sponky v různých provedeních a barvách. Nic totiž neoživí všední účes tak jako romantické a něžné růže, kopretiny nebo pivoňky.

  • Řetízky

    Řetízky, nastygal.com, cca 500 Kč
    Autor: archiv firem

    Drobné ozdobné řetízky jsou žhavou novinkou letošního jara a léta. Nasazují se přes vlasy a některé z nich zdobí i čelo a celou délku vlasů. V kombinaci s maxišaty, ale i jiným bohémským outfitem budete za hvězdu!

  • Zlaté šperky

    Čelenka, nastygal.com, cca 600 Kč
    Autor: archiv firem

    Zlaté blýskavé šperky do vlasů se perfektně hodí na běžné nošení, večírky i noblesní společenské akce. Jako mávnutím kouzelného proutku se s tímto vlasovým šperkem stanete princeznou. Vybrat si můžete z nejrůznějších jednoduchých i velmi originálních čelenek, ozdobných spon i skřipců. Nejlépe ovšem všechny vypadají v kombinaci s nedbalým drdolem, uhlazeným culíkem nebo bohémským copem.

  • Kovové čelenky

    Kirsten Dunst
    Autor: profimedia.cz

    Vedle čelenek s umělými květinami jsou super moderní i metalické čelenky s kovovými květinami, blýskavými kameny nebo štrasovými ozdůbkami. Skvěle vypadají v rozpuštěných vlasech, ale i v elegantním drdolu. S ozdobnou čelenkou můžete vyrazit do práce, na letní hudební festival, ale i do divadla nebo na ples.

  • Malé hřebínky

    Hřebínek, H&M, 299 Kč
    Autor: archiv firem

    Retro hřebínky, kterými si ženy zdobily vlasy už před několika desítkami let, jsou zpět! Pořiďte si alespoň jeden pár v odstínu stříbrné, zlaté nebo bronzové a s drobnými kytičkami nebo kamínky. Ozdobte si jimi drdol nebo sepněte vlasy na jedné straně, a vytvořte tak nevšední asymetrický účes.

  • Šátky

    Asos.com, cca 500 Kč
    Autor: archiv firem

    Máte doma krásný, ideálně saténový, šátek? Pak ho můžete využít i jako vlasovou ozdobu, protože tento retro trend se opět vrátil do módy. Šátek můžete srolovat a uvázat místo čelenky, můžete si zaexperimentovat a obrátit ho uzlem nahoru nebo s ním zauzlovat culík nebo cop.

  • Turbany

    Asos.com, cca 180 Kč
    Autor: archiv firem

    Zbrusu novým trendem jsou letos Orientem inspirované turbany. Můžete si vybrat ty, které vám zakryjí celou hlavu, nebo sáhnout po méně nápadných čelenkách, které mají vpředu jen naznačený uzel typický pro turban. Světové celebrity už ho nosí, troufnete si i vy?

Diskuse ke článku
.