Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Matka nechala svého tříletého syna, aby jí vybíral oblečení! Jak to dopadlo?

  • 21. února 2015 | 06:00

    Módní blogerka a dvojnásobná matka Summer Bellessa se rozhodla, že si se svým tříletým synem na pět dní vymění role. Doposud vybírala oblečení ona jemu, teď bude mít možnost rozhodovat o maminčině outfitu on. Podívejte se, jak to dopadlo!

  • Módní projekt slavné blogerky

     

    "Svého syna jsem oblékala tři roky. Napadlo mě, že by mohlo být zábavné, kdybychom si role prohodili," píše mladá maminka na svém blogu, jehož obsah přebírá server Babble.com. Její tříletý syn Rockwell si roli "stylisty" nesmírně užíval, stejně jako zbytek rodiny i fanoušci blogu. Podívejte se, jak malý módní projekt dopadl.

    Summer Bellessa
    Autor: Instagram/summerbellessa
  • První den

     

    Hned při prvním vybírání outfitu byla Summer nadšená. Její syn jí přinesl její oblíbené tričko s Bobem Dylanem, šedou sukni a punčochy. "Model vypadal skvěle, ale pak přišlo drobné vylepšování," směje se mladá maminka. Malý stylista se rozhodl, že se jeho maminka musí i s tlustými punčochami nacpat do elegantních lodiček. Nakonec vybral ještě velkou hnědou kabelku, slaměný klobouk a pro jistotu i sluneční brýle!

    Syn oblékal svou matku do práce.
    Autor: reprofoto babble.com
  • Druhý den

     

    "Když se na vše podívám zpětně, tento den jsem byla asi úplně nejspokojenější," vzpomíná Summer. Druhý den ji její syn totiž oblékl do oblíbených puntíkových legín, přidal roztomilé tričko s myškou Minnie a outfit zakončil balerínkami posetými blýskavými kamínky. Tento model blogerka dokonce pojmenovala, začala mu říkat "pocta Minnie".

    Syn oblékal svou matku do práce.
    Autor: reprofoto babble.com
  • Třetí den

     

    V pořadí třetí outfit začal květovanými ponožkami. "Můj syn květiny miluje, a tak neváhal a k ponožkám přidal i květinové šaty," směje se blogerka. Nakonec mamince přinesl pruhované plátěné tenisky, a když si všiml, že venku prší, doběhl ještě do skříně pro khaki parku.

    Syn oblékal svou matku do práce.
    Autor: reprofoto babble.com
  • Čtvrtý den

     

    Čtvrtý den přinesl Rockwell své mamince pouze tři vršky a řekl jí, že to je všechno. Když mu vysvětlila, že nemůže jít ven bez kalhot, svolil, že jedno tričko vymění za černé kalhoty. Pak vytáhl z botníku tenisky se zvířecími vzory. "To ráno byl můj syn trochu duchem mimo, a tak si ani nevšiml, že je každá bota jiná. Asi mu stačilo, že má podobný potisk," svěřuje se Summer.

    Syn oblékal svou matku do práce.
    Autor: reprofoto babble.com
  • Pátý den

     

    Poslední den vybral Rockwell své mamince tričko s šípy, které miluje kvůli jedné pohádce. Byl pak hodně zklamaný, že nenašel kalhoty, které by na sobě měly také šípy. Nakonec se spokojil s džínami. Pro velký úspěch z předchozího dne opět vybral každou botu jinou.

    Syn oblékal svou matku do práce.
    Autor: reprofoto babble.com

Klíčová slova:  móda, oblečení, matka, syn, blog, týden
Diskuse ke článku
.