Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Overal jako Babiš? Žádný problém! Víme, kde je seženete!

8. ledna 2015 | 06:00

Overaly jsou už nějaký ten pátek na módním výsluní. Ať už se jedná o sportovnější kousek s krátkými nohavicemi nebo elegantnější s dlouhými, všechno se počítá. Nejvíc však právě teď frčí tzv. domácí overaly, neboli dupačky pro dospělé. Jedny takové dostal pod stromeček i ministr Andrej Babiš.

Vyrazte do ciziny

Když vyrazíte do oblíbeného zahraničního obchodu Primark (Drážďany, Berlín, Frankfurt, Londýn atd.), nebudete vědět, který domácí overal si koupit dříve. Můžete si vybrat klasické hřejivé dupačky, převléknout se za oblíbené animované postavy nebo za roztomilé zvířátko. V přepočtu tu pořídíte overal do 500 Kč.

Vybírejte na internetu

Vtipný domácí oděv hravě seženete také na internetu. Počítejte však s tím, že si oproti nákupům v cizině výrazně připlatíte. Například na internetovém obchodě www.skippy.cz zaplatíte za jeden kousek v průměru 1600 Kč. Ještě o pár stovek více vás bude stát pořízení overalu na stránkách www. lazzzy.cz.

Čekání na zboží

V kamenných obchodech v České republice jsou zatím dupačky pro dospělé nedostatkovým zbožím. Jejich popularita však natolik stoupá, že se bezpochyby brzy dočkáme nějaké dupačkové kolekce i v našich oblíbených obchodech.

www.skippy.cz, 1790 Kč
Autor: archiv firem