Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Slavné ženy ve stejných šatech! Které to víc sluší?

  • Které ze slavných krásek to slušelo víc?
    27. března 2014 | 06:00

    Víte, co celebrity považují za jeden z největších trapasů? Když se v kráském časovém horizontu objeví dvě slavné ženy ve stejných šatech. Ztratí totiž na originálnosti a musí se smířit s tím, že jedné z nich zkrátka slušely víc.

  • Paloma Faith vs. Sandra Bullock

    Herečka Sandra Bullock zvolila na večírek BAFTA nevšední outfit, bavlněné tričko s potiskem a temně zelenou "pouzdrovku" Burberry. Nebyla ovšem jediná, komu se tahle kombinace z přehlídkového mola zalíbila. O pár dní později se v ní totiž objevila britská zpěvačka a herečka Paloma Faith, o které jé známo, že její módní vkus je poněkud divočejší. Tentokrát ovšem vyhrála na plné čáře, především díky bordó kabátku a klobouku, který dodal modelu francouzský šarm.

    Stejné šaty
    Autor: profimedia.cz
  • Victoria Beckham vs. Jennifer Lopez

    Módní ikona Victoria Beckham si dělá reklamu nejraději sama. Mandarinkové šaty, které má na sobě, totiž pochází z její dílny. A nutno podotknout, že jsou opravdu povedené. Zalíbily se totiž i zpěvačce a herečce Jennifer Lopez, které ovšem úplně dobře neseděly. A není se čemu divit, šaty od Victorie Beckham nejsou určeny na postavu s ženskými křivkami.

    Stejné šaty
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Hudson vs. Chloe Grace Moretz

    Americká zpěvačka a herečka Jennifer Hudson se na slavnostní akci konané v Los Angeles pochlubila svým perfektním tělem. Veselé, barevné šaty z dílny Christophera Kana padly do oka i mladičké herečce Chloe Moretz, která je oblékla o pár měsíců dříve na slavnostní udílení cen Tenn Choice Awards. Nás rozhodně více zaujala Jennifer, ale Chloe dostává také plusové body, a to za sandálky.

    Které ze slavných krásek to slušelo víc?
    Autor: profimedia.cz
  • Helen Mirren vs. Rita Ora

    Nestárnoucí herečka Helen Mirren opět ukázala, že věk nehraje ve výběru šatů roli. V krajkové róbě Dolce & Gabbana totiž vypadala famózně. Není divu, že si stejné šaty pořídila i o více než čtyřicet let mladší zpěvačka, Rita Ora. Není pochyb, že obě ženy vypadají božsky, ale vítězí jednoznačně Helen, ze které nám opravdu spadla brada!

    Dvě slavné ženy, které dělí 44 let, oblékly stejné šaty. Které to víc sluší?
    Autor: Reuters, Instagram.com/ritaora
  • Mel B vs. Joanna Krupa

    Bývalá členka hudební skupiny Spice Girls, Mel B si na společenskou akci oblékla svůdné šaty od návrháře Waltera Mendeze. V ten samý den si šaty vzala i křehká, polská modelka, Joanna Krupa. Naštěstí šla každá z nich na jinou akci a vyhnuly se tak společenskému faux pas. Obě slavné ženy jsou typově naprosto odlišné, proto není možné porovnávat, které sluší více. Vítězkou jsou obě!

    Stejné šaty
    Autor: profimedia.cz
  • Amanda Holden vs. Victoria Beckham

    Americká herečka a zpěvačka Amanda Holden usedla za porotcovský stůl soutěže Británie má talent v pouzdrových šatech, které zhruba před rokem oblékla Victoria Beckham. Díky pudrovým střevíčkům se nám Amanda líbila víc.

    Stejné šaty
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.