Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Podzimní hit: Kabát velbloudí barvy! Ten musíte mít!

12. října 2014 | 06:00

Pokud se rozhodujete, jakou bundu, nebo kabát si pořídit na letošní podzim i zimu, bez váhání si kupte žhavý trend - velbloudí kabát. Nebojte se, není šitý z velbloudí kůže a s velbloudí srstí má společnou jen barvu, která je letos na výsluní.

Kabát velbloudí barvy dodá vašemu šatníku šmrnc  a vznešenost. Je totiž vrcholem elegance, a proto si ho oblíbily i slavné ženy, jako například Kate Hudson, Blake Lively, nebo Sarah Jessica Parker.

Proč je super?

Velbloudí kabát jen tak nevyjde z módy, podle módních odborníků se na vrcholu udrží stejně dlouho, jako například kožený křivák, nebo béžový trenčkot. Dalším důvodem je fakt, že neutrální písková barva se hodí úplně ke všemu, a také sluší všem typům žen.

Sarah Jessica Parker
Autor: profimedia.cz

Který je ten nej?

Pokud si vyberete kabátek s dvouřadým zapínáním, je to trefa do černého! Neméně trendy jsou i kousky s úplnou absencí knoflíků, nebo pouze s páskem. Když se budete rozhodovat mezi různými střihy, vsaďte na ten, který vám nejlépe padne. Frčí totiž krátké peleríny, oversized i kabáty sahající až ke kotníkům.

S čím ho nosit?

Pokud jste fanynkou minimalizmus, kombinujte kabát s černým oblečením a klasickými lodičkami. Stejně tak vypadá skvěle s potrhanými džíny, jednoduchým tričkem a balerínkami. Nebojte se tento univerzální kousek obléknout ani přes šaty, když se chystáte do divadla. Hodí se zkrátka ke všemu!

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!