Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Trendy barvy podzimu: Bordó vládne již několik sezón!

15. září 2014 | 06:00

Elegantní bordó, neboli vínová je již několik sezón barvou podzimu. Ani letos tomu nebude jinak, a proto jsme pro vás vybraly praktické kousky v tomto trendy odstínu. A víte, co je nejlepší? Že barva padajícího listí sluší každé ženě bez ohledu na odstín pleti nebo barvu vlasů.

Opojná barva vinné révy kraluje podzimu již několikátou sezónu. Pořiďte si například vínový svetřík, který stačí jen ozdobit výrazným doplňkem a stanete se podzimní královnou. Nezapomeňte ani na módní doplňky, bordó kabelka nebo kozačky, to je opravdu vysoká módní hra!

Asos.com, cca 1200 Kč.
Autor: archiv firem

Elegance

Největší předností vínové barvy je rozhodně to, že je prudce elegantní. Na pracovní pohovor nebo důležitou schůzku je tak naprosto nejvhodnějším kandidátem. V Navíc je bordó barva symbolem moudrosti.

Kosmetika

Vínová barva je na podzim velkým hráčem i na poli kosmetiky. Pozor by si však měly dát brunetky, které by s rubínovou rtěnkou mohly působit trochu tvrdě. Když však zvolíte metodu tzv. nahého líčení a celý make-up zvýrazníte pouze nepřehlédnutelnou rtěnkou budete vypadat fantasticky.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!