Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Nejkrásnější i nejstrašlivější outfity uplynulého týdne!

  • Podívejte se, kterým slavným ženám to minulý týden slušelo, a které naopak ve výběrů outfitu šláply vedle.
    7. října 2014 | 06:00

    Minulý týden se ve světě celebrit opět nesl v duchu honosných společenských akcí, luxusních večírků a módních přehlídek. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo a kdo naopak šlápl vedle?

  • Lea Michele (28)

     

    Hvězda muzikálového seriálu Glee, Lea Michele, se minulý týden zúčastnila premiéry dlouho očekávané čtvrté řady hororového seriálu American Horror Story: Frek Show. A hororově rozhodně nevypadala! V atypicky střižených šatech s nekonečným rozparkem a dramatickým výstřihem totiž vypadala božsky.

    Lea Michelle
    Autor: profimedia.cz
  • Lindsay Lohan (28)

     

    Průšvihářka Lindsay Lohan už zřejmě konečně vyrostla z divokého období, kdy řídila opilá, brala drogy a oblékala se jako lehká děva. Minulý týden si nenechala ujít luxusní večírek v Londýně, na kterém byla za elegantní a rafinovanou dámu. I když třpytivé boty na platformě měla raději vyměnit za romantické sandálky, U Lindsay je tento model úspěch.

    Lindsay Lohan
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Lopez (45)

     

    Zpěvačka a módní ikona Jennifer Lopez nedá dopustit na rozparky. A tak minulý týden na akci TV Junket for The Fosters v Los Angeles zvolila krémovou sukni se sexy rozparkem a romantickým volánkem. Zbytek outfitu doplnila o pudrovou halenku a tělové lodičky. Dáma s ďáblem v těle!

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Olivia Palermo (28)

     

    Herečka a modelka Olivia Palermo dorazila na party CR Fashion Book v bílých šatech Viktoriánského stylu od návrhářky Alexandry Rich. Krajka, sněhobílá barva i masivní náhrdelník je překrásný, ale střih šatů v nás vyvolává smíšené pocity. Třásně, kapsičky, pásek, není toho trochu moc?

    Outfity
    Autor: profimedia.cz
  • Cara Delevingne (22)

     

    Modelka a modla návrháře Karla Lagerfelda, Cara Delevingne, si nenechala ujít stejnou akci jako výše zmiňovaná Olivia Palermo. Na rozdíl od své kolegyně nezvolila šaty, ale velmi odvážný overal s průhlednými nohavicemi a svislými pruhy. Co vy na to? Vyrazily byste v tomto módním kousku na večírek?

    Cara Delevingne
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.