Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Slavné ženy závislé na nakupování: Victoria Beckham utratila 300 milionů za rok!

  • Victoria Beckham údajně během prvního roku manželství utratila 16 milionů dolarů.
    6. října 2014 | 06:00

    Osm procent lidí z celkové světové populace prý trpí závislostí na nakupování. Mezi nimi jsou samozřejmě i celebrity, které rozhodně nemají hluboko do kapsy. Slavné herečky, zpěvačky a modelky jsou schopny v rekordním čase utratit neuvěřitelné částky peněz. Mezi nejslavnější "shopaholičky" patří hvězdy jako Cameron Diaz, Celine Dion nebo třeba Jennifer Lopez.

  • Vicotria Beckham

     

    To, že Victoria Beckham miluje módu, není žádná novinka. Překvapením spíše je, že během prvního roku manželství s Davidem Beckhamem utratila neuvěřitelných 16 milionů dolarů za oblečení, boty a kabelky.

    Victoria Beckham
    Autor: profimedia.cz
  • Britney Spears

     

    Zpěvačka Britney Spears přiznala, že ji nakupování oblečení pomáhá během depresí. Zřejmě si myslí, že nakupování čehokoli je lék na všechno. Když se totiž její rodiče rozvedli, koupila Britney mamince jako bolestné dům za necelých pět milionů dolarů. Jako speciální bonus jí pak ještě pořídila postel za dvacet tisíc dolarů. Zajímavý lék na zlomené srdíčko.

    Britney Spears
    Autor: Profimedia.cz
  • Paris Hilton

     

    Hotelová dědička Paris Hilton nakupování přímo zbožňuje. Týdně mu věnuje něco kolem třiceti hodin! No, je to asi těžké, když se drží pravidla, že žádné oblečení si na sebe nevezme více, než jednou.

    Mezi kamarády Brooke patří mimojiné Paris Hilton.
    Autor: profimedia.cz
  • Sarah Jessica Parker

     

    Herečka SJP přiznává, že je závislá na nakupování bot, stejně jako Carrie, kterou ztvárnila v seriálu Sex ve městě. Za jeden pár utratí v rozmezí 300 až 1000 dolarů, což je zhruba 6 až 21 tisíc korun. Sarah vlastní něco kolem sto párů bot a těch nejstarších se v pravidelných intervalech zbavuje.

    Sarah Jessica Parker
    Autor: profimedia.cz
  • Katie Holmes

     

    Bývalá manželka Toma Cruise, Katie Holmes, prý dokázala za oblečení utratit deset milionů během půl roku. Obhajuje se však tím, že nenakupuje oblečení pouze pro sebe, ale i pro svou dceru Suri. Ta si zhruba od čtyř let potrpí na tý nejluxusnější módní značky.

    Katie Holme už dříve uvedla, že se chtěla nechat prostě jenom rozvést.
    Autor: Profimedia.cz
  • Celine Dion

     

    Zpěvačka Celine Dion má velkou vášeň, nakupování bot. Její botník ukrývá více než tři tisíce párů. Celine navíc prozradila, že se naučila vejít do jakékoli velikosti bot, klidně i o čtyři čísla menší. Tomu se říká láska k botám!

    Celine Dion
    Autor: profimedia.cz
  • Lindsay Lohan

     

    Věčná průšvihářka Lindsay Lohan je nejspíš náchylná ke všem druhům závislostí, včetně závislosti na nakupování. Před lety prohlásila, že když ji chytne nakupovací mánie, dokáže utratit i dvacet tisíc dolarů během dvaceti minut.

    Lindsay lítá opět v maléru
    Autor: ČTK
  • Jennifer Lopez

     

    Zpěvačka Jennifer Lopez miluje módu jako takovou. K tomu samozřejmě patří i velmi časté a pořádně "mastné" nákupy. Mezi její nejoblíbenější návrháře patří Jimmy Choo, Manolo Blahnik a Christian Laboutin. Když ji nějaký módní kousek nadchne, koupí si klidně i víc kusů akorát v odlišných barvách.

    Jennifer Lopez
    Autor: profimedia.cz
  • Gwen Stefani

     

    Zpěvačka Gwen Stefani o sobě tvrdí, že sice miluje módu, ale s nakupováním to rozhodně nepřehání. To se prý změní ve chvíli, kdy se dostane do Londýna. Tam vezme útokem svůj oblíbený butik Vivienne Westwood a je ochotna utratit opravdu nekřesťanské peníze.

    Z káčátek hvězdy
    Autor: profimedia.cz
  • Cameron diaz

     

    Herečka Cameron Diaz miluje pocit, který zažívá během nakupování oblečení. Sama ale přiznává, že velmi často utrácí velké částky za módní kousky, které nikdy neoblékne, a které leží netknutě na dně skříně.

    Cameron Diaz
    Autor: Reuters

Diskuse ke článku
.