Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Šperky na podzim 2014: Květinové náhrdelníky a kožené doplňky!

Pořiďte si na podzim trendy šperky.
6. července 2014 | 06:00

Léto je teprve na začátku, ale rozhodně není na škodu udělat si jasno, jaké budou letošní podzimní trendy. Protože vás v červenci nechceme trápit pletenými svetry a barvami padajícího listí, rozhodly jsme se vám ukázat podzimní trendy ve špercích. Jak se vám líbí?

Květinové náhrdelníky

Na podzim budete maximálně trendy, když si pořídíte masivní náhrdelník s květinami, který dokonale ozdobí váš výstřih. Ať už jsou květiny z barevných kamínků, blýskavého kovu nebo látky, budete s nimi vypadat skvěle. S tímto trendem se na přehlídkových molech předvedly takové značky jako Dolce & Gabanna či Oscar de la Renta.

Asos.com, cca 600 Kč.
Autor: archiv firem


Jedna náušnice

Na podzim a v zimě bude maximálně trendy nošení jen jedné náušnice. Musí však být elegantní a nevšední. Ve své aktuální kolekci předvedl tento nevšední trend například Louis Vuitton.

Květinové brože

Květiny nebudou na podzim trendy jen na náhrdelnících, ale také na brožích. Odvážné a nepřehlédnutelné květy na vašem topu či saku, budou přímo skvostné.

Mnoho prstenů

Masivní prsteny jsou trendy už nějaký ten pátek, ale letos na podzim jejich nošení získalo nový rozměr. Nosí se jich totiž hned několik na jedné ruce. Kamínky, ozdoby, ani základ spolu navzájem nemusí ladit, záleží jen a jen na vašem vkusu.

Mango, 279 Kč.
Autor: archiv firem

Kožené doplňky

Koženkové náramky i obojky jsou jedním z nejžhavějších trendů nadcházejícího podzimu i zimy. Koženkové šperky se nejčastěji kombinují se zlatými aplikacemi či etno peříčky a dohromady vytváří dokonalý doplněk, bez kterého se po létě rozhodně neobejdete.