Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Chladné večery se blíží: Pořiďte si hřejivé a stylové oblečení na doma!

6. září 2014 | 06:00

Teplým letním večerům už zřejmě odzvonilo. Nedá se nic dělat, ale musíme se pečlivě připravit na to, že v tílku a šortkách už budeme brzy u televize drkotat zuby. Proto jsme pro vás našly stylové a pohodlné domácí oblečky, hřejivá pyžama i roztomilé bačkory.

Šik i doma

Snad každá žena touží po tom, aby jí to ve společnosti slušelo a byla výjimečná. Ne však každá žena se o to samé snaží i doma. Mnoho po příchodu domů natáhne vytahané tepláky a tričko minimálně o tři velikosti větší. Letos všechny staré domácí "modely" vyhoďte a investujte do moderních a pohodlných kousků, ve kterých se nebudete stydět ani uvítat návštěvu.

Hlavně pohodlně

Nejdůležitější je, abyste se doma cítila pohodlně. Zapomeňte tedy na džíny, těsné topy nebo lodičky. Pořiďte si padnoucí tepláky v oblíbené barvě, k nim oblečte bavlněné tričko zdobené jemnou krajkou a večer u televize přihoďte stylový kardigan, který opravdu zahřeje. Uvidíte, že nové domácí oblečení ocení i váš partner. 

Pyžamový set, F&F, 329 Kč.
Autor: archiv firem

Stylově i do postele

Slušivé oblečení byste měla mít, i když uleháte do postele. Na muže zaručeně zabírá kombinace pohodlného nočního prádla se sexy prvky, tedy například s krajkou nebo saténem. Nic nezkazíte ani pyžamem s vtipnými potisky.

Nohy v teple

Rozhodně vyhoďte všechny ponožky s dírou, které jste si schovávala na domácí nošení. Raději investuje do hravých ponožek, nebo hřejivých domácích válenek, které jsou slušivé, stylové a v sychravých dnech vám zvednou náladu.

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!