Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Módní kousky, které dokonale zvýrazní vaše opálení!

4. září 2014 | 06:00

Prázdniny skončily, letní počasí je v nedohlednu. S  perfektním opálením, které jste si pořídila během slunných dnů, se však ještě loučit nemusíte. Stačí obléknout módní kousky, které podtrhnou a zvýrazní vaší čokoládovou pleť.

Poslouží neonky

Bronzové pleti nejvíce prospívají neonové barvy, které přilákají nejen spoustu zvídavých pohledů, ale také okolí upozorní na poctivé "smažení" na sluníčku. Vedle těchto nepřehlédnutelných barev je další letní favoritkou bílá, krémová a pudrové odstíny. Na oblíbenou černou rozhodně zapomeňte, v té budete za bledulku i po poctivém dvouměsíčním slunění.

Vsaďte na šperky

Dáváte raději přednost malým drobnostem, které dokáží velké zázraky? Pak si rozhodně pořiďte například třpytivé náušnice, skoro podobné těm diamantovým, které budou k vyčesanému drdolu vypadat senzačně. Vaše opálení skvěle podtrhnou i barevné, třpytivé náhrdelníky, nebo psaníčko s kamínky.

Mango, 399 Kč.
Autor: archiv firem

Kosmetické triky

Pokud si zrovna nepotrpíte na výrazné barvy oblečení, vyzkoušejte kosmetiku, která vás rozzáří a maximalizuje vaše opálení. Stačí nabarvit drápky neonovým lakem a opálených rukou si všimne každý na míle daleko. Snědý obličej zase zvýrazníte pomocí hnědých a růžových stínů. Mezi další kosmetické triky patří bronzové pudry na tvář i na tělo. Pokud se nebojíte výraznějšího líčení, můžete natřít rty rudou nebo růžovou rtěnkou

Celebrity válí

Snad každá slavná žena ví, jak na své karamelové opálení upozornit. Proto se teď každá druhá kráska obléká do neonových a sněhově bílých rób, nebo sází na nepřehlédnutelné doplňky.

Na neonové barvičky vsadila i Sandra Bullock, Jessica Alba i Oolivia Wilde.
Autor: profimedia.cz