Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Trendy barvy podzimu: Královsky modrá je symbolem elegance!

18. září 2014 | 06:00

Luxusní kobaltově modrá barva je celoročním hitem, a tak není divu, že se o slovo hlásí i na podzim. A co je na ní tak speciálního? V první řadě dokonale rozzáří váš podzimní šatník a také skvěle padne všem ženám v jakémkoliv věku.

Kobaltově modrá, neboli královská modř nebude na podzim hitem jen ve vašem šatníku, ale také v líčidlech, doplňcích a bytovém zařízení. My se zaměříme na oblečení a doplňky, které jsou neuvěřitelně univerzální. Kobaltová barva totiž sluší zrzkám, blondýnkám i brunetám. A protože královsky modré módní kousky nebývají příliš zdobené, sluší i nesmělým dívkám a dámám v pokročilém věku.

S čím ji nosit?

Kobaltově modrá nejvíce vynikne v kombinaci s bílou nebo černou. Toto propojení barev působí elegantně a zároveň velmi nápadně. Doplňky laďte do zlatých a stříbrných tónů, které v pozadí s modrou skvěle vyniknou.

Kate Middleton
Autor: profimedia

Co se týče líčení, perfektně bude vypadat, když si k outfitu namalujete rty rudou rtěnkou. Rozhodně se však nesnažte sladit s outfitem oční stíny, nedopadlo by to dobře.

Milují ji i celebrity

Do kobaltově modré se zamilovaly také slavné ženy. A kdo jiný by si mohl královskou barvu oblíbit, než členka královské rodiny, vévodkyně Kate. Stejně jako jí ale sluší modrá například i zpěvačce Taylor Swift, která je úplně odlišný typ. Ať už jste tedy křehká blondýnka, malá brunetka nebo dáma v letech, budete v kobaltově modrém outfitu vypadat královsky!

Inspiraci naleznete v naší fotogalerii!