Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Léto ve velikosti XL: Kde seženete ty nejlepší kousky?

  • Kila navíc nic neznamenjí!
    23. června 2014 | 06:00

    Trápí vás kilogramy navíc? Rozhodně to neznamená, že musíte celé léto nosit neforemné oblečení v temných barvách, které opticky zeštíhlují. Mnohdy je mnohem lepší ukázat, že jste na své tělo hrdá a obléknout se podle žhavých trendů. Právě pro vás jsme vyrazily do obchodů s plus size oblečením a zjistily jsme, které kousky vám rozhodně nesmí uniknout. 

  • Letní šaty

     

    Pro ženy s velikostí XL a více rozhodně neexistují jen černé šaty volného střihu. Například v obchodech F&F naleznete ve výprodeji i stávající letní kolekci šaty až do velikosti 46. A rozhodně to nejsou žádné usedlé kousky. Vybírat můžete z šatů s květinami, krajkou i v trendy neonových barvách. 

     

    I v obchodech Lindex si rozhodně přijdete na své. Právě tady nás nejvíce zaujaly cihlové šaty s potiskem tropických květin, které zde mají až ve velikosti 44.

     

    A v obchodech C&A se můžete již teď těšit na slevy, ve kterých jsme našly mimo jiné i zeštíhlující pouzdrové šaty ve velikosti 46. 

    Šaty s květinami, vel. 44, Lindex
    Autor: archiv autorky
  • Nevšední topy

     

    K létu neodmyslitelně patří i vzdušné a hravé topy. Takové pořídíte v některém z obchodů H&M, který má právě teď v sekci "plus size" přívětivé slevy oblečení až do velikosti 2XL. 

     

    Stejně úspěšná budete i v F&F, kde v aktuální neonové kolekci narazíte na nevšední topy i halenky ve velikosti 44. Pokud budete mít štěstí, ve výprodeji najdete elegantní vršky až do velikosti 48. 

     

    I v C&A si ve slevových koutcích přijdete na své. Stačí jen trochu trpělivosti. 

    Vzorované tričko s aplikací kolem krku, vel. 46, 269 Kč.
    Autor: archiv firem


  • Vzorované kalhoty

     

    V obchodech s většími velikostmi jsme také pátraly po dalším aktuálním trendu letošního léta, a to po vzorovaných kalhotách. Na ty jsme narazily pouze v obchodech C&A. Největší byly ve velikosti 46. 

    Pohodlné kalhoty se vzory, vel. 46, CA, 513 Kč.
    Autor: archiv firem

  • Hravé sukně

     

    Co se týče sukní, bylo hledání kousků ve větších velikostech trochu složitější. Nakonec jsme uspěly nejen obchodě F&F, kde letos v plus size seženete opravdu cokoliv, ale také v sekci výprodejů v H&M, kde jsme si zamilovaly napřílad černou krajkovou sukni velikosti 46.

     

    Po delším pátrání jsme našly další skvělý kousek v obchodě Lindex, a to konkrétně tygrovanou sukni ke kolenům velikosti 44. 

    Krajková sukně, vel. až do 3XL, HM, 699 Kč.
    Autor: archiv firem

  • Plavky

     

    I tento mnohými nenáviděný kousek je s létem neodmyslitelně spojen. Vrchní i spodní díly plavek v nejrůznějších velikostech opět naleznete v F&F. Skvělé kousky ovšem můžete objevit i v H&M. Zde mají jednodílné i dvoudílné plavky různých velikostí, a když budete mít štěstí, vyberete si ty pravé ve zlevněné sekci za akční cenu. 

    Plavky, které maskují bříško, vel. až 46, FF, 469 Kč.
    Autor: archiv firem

Klíčová slova:  trendy, móda, xxl, plus size, léto, oblečení, reportáž