Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Plavky pro chlapeckou postavu: Ideální jsou volánky a vzory!

  • Ženám s chlapeckou postavou sluší především plavky s volánky a pestré barvy.
    29. července 2014 | 06:00

    Léto je v plném proudu, a proto je nejvyšší čas pořídit si plavky, které vám padnou jako ulité a budou lichotit typu vaší postavy. Připravily jsme pro vás módní seriál, ve kterém vám postupně poradíme, které plavky jsou právě pro vás ty nej! V dnešním posledním, 6. díle se zaměříme na ženy s chlapeckou postavou.

  • Třásně a volánky

     

    Ženy s chlapeckou postavou většinou trápí malá prsa, proto je třeba pořídit si vrchní díl plavek, který opticky zvětší objem hrudníku. Ideální jsou vršky s vycpáním, třásněmi a volánky. Výhodou malého poprsí je, že si můžete pořídit plavky i bez ramínek a prsa zůstanou stále tam, kde mají být.

    Plavky pro chlapeckou postavu.
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Lindex, 150 Kč po slevě, vpravo: F&F, 299 Kč.

  • Vykrojené kalhoky

     

    Výběr spodního dílu je pro ženy s chlapeckou postavou také velmi důležitý. Rozhodně zapomeňte na kalhotky s nohavičkou nebo vysokým pasem. Pro vás jsou ideální bokové střihy, vykrojené kalhotky a spodní díly s bočním zavazováním. Tento typ plavek vám perfektně vytvaruje boky a zadeček a vy získáte chybějící ženské křivky. Nebojte se ani výrazných barev, které přitáhnou pozornost.

    Plavky pro chlapeckou postavu.
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Lindex, 125 Kč po slevě, vpravo: Gate, 128 Kč.

  • Barvy a vzory

     

    Pokud máte ramena stejně široká jako boky, menší prsa a úzký pas, patříte mezi ženy s chlapeckou postavou. Kromě třásní, volánků a vhodně zvolených kalhotek vám prospějí i pestrobarevné kousky a plavky se vzory. Rozhodně dejte šanci neonům, květinám, ale i klasickým pruhům a puntíkům, které vám opticky vytvoří rozdíl mezi pasem a boky.

    Plavky pro chlapeckou postavu.
    Autor: archiv firem

    Vlevo: TopShop, cca 500 Kč, vpravo: F&F, 299 Kč.

  • S průstřihy

     

    Pokud nejste fanynkou bikin, pořiďte si jednodílné plavky s rafinovanými průstřihy, které vytváří dokonale ženskou siluetu. Ideálně sáhněte po těch, které mají nařasený vršek a bokové kalhotky a máte vyhráno.

    Plavky pro chlapeckou postavu.
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Asos.com, cca 600 Kč, vpravo: Gate, 398 Kč.

Diskuse ke článku
.