Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Plavky, které zakryjí širší boky: Vykrojený spodek a divoký vršek!

  • Zpěvačka Beyonce má širší boky a přesně ví, co jí sluší.
    18. července 2014 | 06:00

    Léto je v plném proudu, a proto je nejvyšší čas pořídit si plavky, které vám padnou jako ulité a budou lichotit typu vaší postavy. Připravily jsme pro vás módní seriál, ve kterém vám postupně poradíme, které plavky jsou právě pro vás ty nej! V dnešním 5. díle se zaměříme na ženy, které mají širší boky.

  • Jednobarevný spodek

     

    Pro ženy s širšími boky je při výběru plavek zásadní střih a barva spodního dílu. Ten by měl být jednobarevný, nejlépe v tmavším odstínech, které opticky zužují. Co se týče střihu, kalhotky rozhodně nesmí být příliš vysoké, aby sahaly až nad boky, ani příliš nízké. Musí vám zkrátka skvěle padnout.

    Efekt užších boků podpoří pestrobarevný vršek s různými třásněmi, flitry či kamínky, který odpoutá pozornost od spodní části těla.

    Plavky pro širší boky.
    Autor: archiv firem

    Vlevo: kalhotky, F&F, 229 Kč., podprsenka, F&F, 299 Kč.

    Vpravo: kalhotky, Lindex, 399 Kč., podprsenka, Lindex, 299 Kč.

  • Sukýnky a volánky

     

    Stejně jako ženám s větším pozadím, tak i ženám se širšími boky sluší plavky se sukýnkou nebo volánkem. Jsou roztomilé, dívčí a perfektně vyrovnají siluetu. Kombinujte opět s nepřehlédnutelnými vršky a máte vyhráno.

    Plavky pro širší boky.
    Autor: archiv firem

    Nahoře: Bershka, 199 Kč.

    Dole: Zara, 199 Kč.

  • Jednodílné

     

    Jednodílné plavky slaví letos velký návrat. Pro ženy se širšími boky jsou ideální kousky s geometrickými vzory, které celou postavu opticky sjednotí. Existují i plavky, které mají vzory uzpůsobené přímo k tvarování postavy, takže vám hravě vykouzlí úzký pas, vytvarované boky i ploché bříško.

    Plavky pro širší boky.
    Autor: archiv firem

    Vlevo: Asos.com, cca 2000 Kč.

    Vpravo: F&F, 469 Kč.

  • Vykrojené kalhotky

     

    Kromě tmavších barev a středně vysokých kalhotek sluší ženám s oblými boky také vykrojené kalhotky. Rozhodně zapomeňte na spodní díl s nohavičkami, které opticky rozšiřují nejen boky, ale i stehna. Decentně vykrojené kalhotky, které však musí zahalovat celý zadeček, pro vás budou ty pravé.

    Plavky pro širší boky.
    Autor: archiv firem

    Nahoře: Bershka, 199 Kč.

    Dole: Zara, 199 Kč.

Diskuse ke článku
.